Navštíveno 1908x

08.12.2014, 20:05 |
Bingi Vidím, že se to tady posledni dobou docela opakuje. Tak se taky zeptam. Chci jako darek nejaky blu-ray prehravac ale stim aby zvladl prehravat MKV z HDD s vlozenyma titulkama. Umi dnesni prehravace uz ty titulky z MKV prehravat a prepinat? On chce prehravac i kvuli 3D, ale to netusim jestli ty je neco co by prehralo 3D mkv a umelo do 3d filmu vlozit titulky. Pripadne umi toto nejaky prehravac medii za rozumnou cenu?

08.12.2014, 21:11 |
AR tak moje LG BD390 to umi, ale neni 3D tak na druhou část otázky ti neodpovím
Taký čo vie z priloženého súboru titulky, nevem či je v rozumnej cenovej kategórii. Ja mám Sony BDP-S790 a ten je teda 3D, má fantastický obraz v danej cenovej a prehrava mkv ako z disku tak aj zo siete cez DLNA. Titulky ale nevie, musia byť hardkódované do kontejneru (čo u mňa nie je problém lebo to robím s každou epizódou seriálov ktoré sú jediné čo mám v mkv priamo na NASe s mkvmerge). Keď cena nie je problém, ta tam už sú zariadenia ktoré to dajú ale hovoríme o ~15+ k CZK :-)

09.12.2014, 19:18 |
Bingi No kdyz to bude umet prepinat nakodovane ve videu tak to by me stacilo. Samozrejme i audio jazyky musi umet prepinat. Toto je teda standard jo? Pripadne jenom multimedialni prehravac co umi vsechno? :))
Nebo jeste jinak, tatik si koupil novou lcd LG a ta prehrava krasne MKVcka, ale ty volby jazyku jsem nikde nenasel. To by me taky stacilo.
Jinak nechapu co je na tom za probem zobrazit titulky z prilozeneho souboru. Me to pripada jak kdyby to ti vyrobci delali naschval.