Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > montážní svítilna

o Navštíveno 1861x o
o 07.12.2014, 15:49 | deda
Jako montážní svítilnu by jste mi doporučil?? doteď jsem měl nějakou jebku zařivkovou a vydržela svítit asi 10 hod. Je mi asi jedno zda aku nebo s kabelem, preferoval bych asi už diodovou s ohledem na zivotnost a způsob zacházení..
díkec za rady...

o 07.12.2014, 18:30 | Timon.z
u mě vyhrála tahle,mám 4 kusy už rok.Padají na zem,olej,benzín tomu nevadí
[ Link ]
o 07.12.2014, 18:36 | Tomášek
Mam tu vetsi od bernera a luxus, delam s tim jak auta tak na stavbe.. Blby je ze te to neupozorni a proste zhasne :)
o 07.12.2014, 21:59 | Komba
[ Link ] tuhle jsem kupoval už tak před třema rokama od zdejšího člena a dodnes svítí poměrně slušně a dlouho.Nabíjí se taky rychle,jen mi u ní chybí magnet a háček.Touhle jsem svítil v práci a má supr ten kloub,to je velká výhoda,ale zase se věčně nabíjela a svítila tak dva dny,ale to běžela skoro 8 hodin v kuse.A jak píše Tomášek,taky nevaruje a zhasne. [ Link ] Kdežto tato,ale značky Wurth,ta držela celý týden a mohl si jí mít zapnutou i přes oběd :) [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3438 sekund.