Navštíveno 2008x

Kam jezdíte se svejma šunkama na olej,brzdy a podobný drobnosti?
Nemyslím autorizák,ale někoho,kdo to udělá dobře za normální peníz.
Brno, okolí
Dík
Metoda "DIY" nepřichází v úvahu?
Česky "udělej si sám". Tato metoda se mi osvědčila ze všeho nejvíce. Olej a brzdy zvládne během chvíle i lempl. A ne, garáž a zvláštní vybavení na to opravdu není potřeba. Navíc, když to budeš dělat sám sobě, těžko budeš mít potřebu něco ošidit...
Tak tato metoda nepřichází v úvahu:-)...olej a filtr bych zvládnul, ale před panelákem to nebude ono :-)

30.11.2014, 15:11 |
AllInOne | Upraveno: 2014-11-30 15:11:45
.
ale tož,nebyť měkký,já sem dělal kamošovi zadní brzdy na šarykovi na hlavní silnici ve městě,nebylo hnutí,šprajcli se mu zbytky destiček mezi kotůč a třmen,takže to moselo jít,a taky šlo,dýšť nedýšť,provoz neprovoz :o)

30.11.2014, 17:58 |
Komba ono je jedna věc jestli se vymlátí desky ze třmenu opráší se to hadrem a hrubou silou to tam na sucho flákne a druhá je třmen vyndat,obrousit pilníkem,namazat měděnkou,pístek zatlačit plus pod něj stříknout mazání,namazat vodící čepy,vyškrabání napečenýho prachu a zbytek rezu z brzdiče a pak namontovat nový desky :) znam lidi co to dělaj tímto způsobem a hlavně aby to bylo rychle a šup na další auto ať jich za ten den zvládnu co nejvíc:D...tímto však nenarážim na předešlé příspěvky

30.11.2014, 18:04 |
AR brzdy jsem dělal před panelákem, na olej si skočím na rampu abych u toho nemusel ležet ;)

30.11.2014, 18:06 |
AR jinak v brně když bylo potřeba udělat něco co sem nezvladal tak sem to vozil do servisu "klika" na křenové. Primárně dělali bmw, ale jinak dělaj i koncerny, teda aspoň podle toho jak tam stály ;)
Radim Ondráček.. Výbornej borec. Zrovna zítra za ním jedu na olej a další drobnosti..
No,představu mám jako komba :-))
Můj mechoš momentálně nemůže, takže hledám kvalitní náhradu, kdo to neojebe:-)
Už si našel.. Buď v klidu..
Komba: samože nejsu prasa,bylo to udělaný na stopro.
přeceenom sů to brzdy,co neubrzdíš,neukecáš :o)
Collin...díky, pokud zítra nedopadnu kde jsem chtěl,volám mu.

01.12.2014, 07:12 |
Komba jura.j:však taky na to nějak nenarážim:) a u takových krizovek to chápu,to bych asi na přejezd rychle něco nandal a pak v klidu na dílně to dodělal
Seriozni se mi zdaliv RFauto,taky na doporučení.Jinak jinde sem nikde moc dobry zkušenosti neměl,když jsem nejez do autorizáku
Komba: v pohodě,na ten přejezd bych to nějak udělal,ale za barákem ve vjezdu sem měl šest palet bednění,takže stejně nebylo kde :o)
Tak nakonec to zvladne muj mekánik zítra,takze vyreseno, ale kontakty ukladam. Diky