Neporadil by někdo prosím jaké baterie pro max. výkon Maverick - VADER XB 1/5 4wd Buggy ? Motor: střídavý motor MM - 27 BL 980 Kv regler:MSC-27BL 150A Muj typ baterie Lipol 3S 30C cca 5000mAh je to OK? JInak jestli má někdo možnost sehnat tyto baterie levněji, tak bych uvítal kontakt. Nebo zkušenosti s HobbyKing?
Baterie kupuju na hobbykingu (pro letadlo) a nemel jsem zatim problem. Maji i EU warehouse, kde jsou sice o trochu vyssi ceny, ale nemusis resit DPH nebo clo. Myslim, ze tvuj vyber je v pohode a rozhodne to chce 2 baterie minimalne a dobrou nabijecku (treba Turnigy).
Vzal bych určitě víc jak 30C, taky jezdím 30C (ale jen 2x2S, tudíž menší proudy) na 150A regl a je to tak akorát, na baterkách se to podepisuje, příště kupuju aspoň 40C. Hoď max rozměr co se tam vleze.
3s asi nic moc na takhle velky auto - nemuzu najit specifikaci toho motorru, ale ten regler zkousne az 6s - tzn bys jel na polovicni napeti =polovicni rychlost. Mam podobnej setup v 1:8 monstru, jedu 2x2s a 30C baterky a je to na hrane
Rekl bych co jsem rychle prolitl fotky ze tam jsou dve prihradky na baterky - tzn bych tam dal saddle pack - dva dvojclanky (2x2s) a nejspis by slo i 2x3s - na ty to samo pojede nejvic ale chce to zkontrołovat jestli to zvladne motor
Zapoměl jsem dodat, že v autě budou baterie dvě zapojeny do serie. Tak že určitě 2xS3 aby to trochu jelo, jak pisete je to velké auto a chce to šťávu aby sebou slušne zahýbalo. Bude teda OK i 2x S3 C40? nebo raděj držet C30? Rozměr držáku baterie je 170mm x 47mm
Čéče, ty 5800 mě zaujaly:.-) Mám ve cvičným éru, co s ním lítá občas kluk nebo dcera, 10x1700SCR = cca 450g, přesně nevím. Když bych tam šupnul tyhle, tak mohu dva dny lítat:-)))
Tak mám objednáno ;) snad do víkendu dorazí. Díky za pomoc! Snad se mi podaří udělat nějaký zajímavý videa než tu potvoru dováděním rozbiju, což bych nerad :(