Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poraďte: sharan 06

o Navštíveno 2045x o
o 29.11.2014, 19:59 | MazliG
zdar něco přes rok mám sharana 2006, 96kw.
najeto asi 160 tkm. ASI by to mělo sedět. Poslední dobou se mi zdá, že mi to auto POUZE na volnoběh když auto stojí - semafor, kolona - víc vibruje interier - jakoby chod motoru ok, ale prostě se to chvěje víc než by podle mě mělo. studený, nebo teplý - je to podobný.
Silentbloky na motoru ok, vejfuk ok. Všichni říkají máš načatou dvouhmotu .. vyšlápnu spojku je to stejný, jedu od jedničky do šestky - nemám absolutně problém, nebo pocit, že by to bylo divný. POUZE na volnoběh když auto stojí. Když jedu na volnoběh - ale jedu nepoznám to... zas tak moc to neklepe.

máte někdo zkušenost naco juknou, nebo je tam dvouhmota načatá a jak říká kamarád, co mi auto servisuje - začala ti "koktat" ... ?? najede ještě 50tis.

o 29.11.2014, 20:10 | Rajdlos
Dvouhmota :)Měl jsem stejný problém. Začne se to pomalu zhoršovat, malinko vibruje pak i pedál. Hlavn to nenech zajít do extrému jako já, kdy se utrhl setrvačník a oprava stála 3x tolik :( Furt jsem to odkládal kvůli času a pak na to doplatil. Blafl kryt po autem a vypálená elektrika s jednotkou.
o 29.11.2014, 20:11 | Rajdlos
Jinak kámoš má pravdu, takhle vibrující opravdu najede několik desítek tisíc.
o 29.11.2014, 20:28 | MazliG
takže má pravdu ... no dělá to zatím maličko, teďko mi ještě prozraďte dvouhmota s prací na tenhle motor 15 ?

- je to auto pro ženu a dítě, mám tam 15 tis. za rok a kus najeto, takže až nato třeba do roka budu mít náladu tak to udělám, za jak dlouho se ti to Martine zhoršilo, že by se to mělo udělat od tý chvíle myslim, co jsi to začal pozorovat ? mmj. jelikož to auto tak nějak docela funguje, tak tohle mě teda když to nastartuje hnedky pěkně sere .o(
o 29.11.2014, 20:31 | MazliG
a ještě doplňující .o) mám tam čip od DiselPower - od Štrunce z Chomutova - ale to je asi jedno, má na to i čipnutí nežádoucí vliv ? mám to s rozumem, žádný extrém
o 29.11.2014, 21:55 | Rajdlos
Jakekoliv zvednuti vykonu zkracuje dobu zivotnosti spojky. Jinak ja s tim jezdil cca 30t. Km nez se to utrhlo ;) dvouhmota se da koupit pres znany za 11 prace cca 2t.
o 30.11.2014, 14:52 | pepe689
jj presne akorát v Praze jsou rozmazleny pamatuju ,ze to nikdo nechtel delat za 3ku :-))...jinak kluk dojebal i převodovku diky rozjebany spojce ...jinak bych koupil komplet :-))ne jen setrvak ,ale vse
o 01.12.2014, 09:35 | MazliG

foto k příspěvku  od MazliG

o 01.12.2014, 12:43 | PlusOne | Upraveno: 2014-12-01 12:48:32
Můžu doporučit člena VW Clubu s nickem "meggy" - komplet repset LUK (lamela, přítlačák, dvouhmota) na Passata se stejným motorem za necelých jedenáct.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.