Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > inteligentní osobní váha ?

o Navštíveno 1922x o
o 28.11.2014, 15:17 | Rajdlos
Nemáte zkušenost s nějakou osobní váhou, která měří % tuku v těle, vodu atp. Umí BMI atd atd. Hlavně, aby hodnoty byly co nepřesnější.

Díky za tip

o 28.11.2014, 15:30 | Rajdlos
[ Link ]

např tohle
o 28.11.2014, 19:27 | Mr.Scully
Nějakou takovou mám, ber v úvahu, že jsou hodně přibližný. Bylo mi to jedním výživovým poradcem vysvětlený tak, že na to měření tuku apod. mají výrobci speciální algoritmy a čím je váha dražší, tím bývají sofistikovanější a přesnější. Kdyby ti váha za trojku změřila všechno správně, tak nikdy neprodají různý ty přístroje za třicet litrů :)
o 28.11.2014, 19:55 | Rajdlos
Právě tak to beru :) Chci to jen informativně, protože začínám s objemovkou a chci vědět jak poroste poměr svaly/tuk. Taky jsem si měřil v jedné posilce % tuku a ve druhé jsem měl o 8 % více :)
o 28.11.2014, 20:33 | Mr.Scully
No mně to naměřilo dokonce asi o 15% tuku víc...

(...než bych chtěl mít :-)))
o 28.11.2014, 20:34 | Rajdlos
:DDD
o 28.11.2014, 22:02 | Lucni.konik | Upraveno: 2014-11-28 22:03:37
Otázka.......jestli redukuješ váhu nabranou nepochopitelně nebo je to OK. Já přibíral a nechápal jsem proč. Zjistil jsem línou štítnou žlázu. Po "úpravě" mám jen od ledna 20kg dole a jde to dál. Teď se to zastavilo. Cvičíš opravdu na objemovku nebo pro figuru? Používáš nějaký prostředky na objem - kromě dostupných potravin? Když už to děláš, myslíš na klouby? Tak nějak tím procházím, ale né, že bych do posilovny chodil cvičit, ale spíš "nemyslet". Krapet osobní terapie, abych se ze všeho nezbláznil......ale tak nějak na některý partie bych chtěl zvýšit objem a na některý potřebuju schodit..............halt několik let "vypnutí" a vaření piva se "podepsalo"
o 29.11.2014, 12:31 | Rajdlos
S nadváhou problém nemám, je to vyloženě jen kvůli cvičení ;) Přes zimu objemovku, na jaře začnou sacharidové vlny a "hladovka". Neboj suplementaci mám podchycenou od BCAA, NO2 přes Tribumax, kloubní výživu taky :) Jim taky zdravě, žádné pečivo, nesladím, piju z 90% jen vodu :) Žádný chlast už skoro rok.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3456 sekund.