Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz: Smartphone baterie z Číny ANO/NE?

o Navštíveno 1497x o
o 25.11.2014, 16:53 | PlusOne | Upraveno: 2014-11-25 16:56:16
Zdravím!
V Galaxy SIII mini nám s manželkou pomalu umírá baterka (abych předešel blbým dotazům - máme každý svůj, skoro stejně staré), a poohlížím se po nové. Zaujalo mě třeba tohle:
[ Link ]
Kapacita vyšší cca o 40% proti klasické originální by se určitě hodila, cena luxusní, pošta zadarmo - trochu mě odrazuje, že je to Čína, ale to je originál baterka taky (sice pod hlavičkou Samsung, ale nedělám si iluze, že to nebouchají na jedné lince...).

Máte někdo zkušenost? Beru všechny, pozitivní i negativní, nebo důvod, proč do toho nejít.
Díky za každý smysluplný post.

o 25.11.2014, 17:07 | Marťas1
tak přesně tuhle jsem si do svého S3 mini objednal a nevydrží ani jako origo 1500 mAh
o 25.11.2014, 17:11 | CRK | Upraveno: 2014-11-25 17:11:59
já sem zatím nikdy problém neměl, ale nevěř tý kapacitě, většinou je to tak stejně nebo míň... daj se koupit s vyšší kapacitou a je to znát, ale ta bejvá většinou dražší, ale můžeš mít štěstí...
o 25.11.2014, 17:29 | Mr.Scully
Míval jsem čínskou baterku v Galaxy S1, vydržela dvojnásobek té origo (a taky teda byla dvakrát větší :) Takže za mě ANO.

Jestli věřit kvalitě nebo ne, to je individuální a je to o štěstí. Číňani často lžou, když jde o kapacity baterek, ale zrovna u mě to odpovídalo.
o 25.11.2014, 17:52 | PlusOne
No přemýšlel jsem o tom právě kvůli udávané kapacitě. Viděl jsem i 3500 mAh, a byl k ní i nový zadní kryt, taková bradavice....to mě teda nezaujalo.
Asi to teda objednám, a uvidím. Dvě stovky mě fakt nezabijou :)

Díky!
o 25.11.2014, 23:15 | xSam
To jsou ty baterky do mobilu co explodují?
o 26.11.2014, 06:30 | Zdeny60
Všechny Li-poly/iony při blbém nabíjení explodují:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3153 sekund.