Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mobil-ochrana displeje

o Navštíveno 1818x o
o 25.11.2014, 16:50 | hawai
nepoužívá tu někdo tyhle ochraný skla na displej? [ Link ] Rád bych to zkusil místo obyčejný folie, ale zajímá mě, jestli to nebude nějak vadit ovládání telefonu a pak hlavně, jak je to pak s případnou výměnou a jak snadno to jde dolu? nerad bych si tim nakonec oddělal displej když bych to chtěl dát dolu

o 25.11.2014, 17:03 | Jendys
Ovládání telefonu je v pohodě - dokonce mi přijde že je to příjemnější. Jen je potřeba dát pozor, aby mělo všechny výřezy na snímače, protože to přes sklo neprojde jak přes folii. Dolů jsem to už dával právě proto, že nemělo výřez a šlo to v pohodě.
o 25.11.2014, 17:12 | LukeFab
Taky mám a nejsou na tom vidět otisky jako na displeji.Instalace je lehčí jak u normální folie,ptž tohle jen přiložíš a samo se to přisaje a vyžene bubliny.
o 25.11.2014, 18:59 | Thullo
Také mám a shledávám to mnohem lepší, než klasická folie.

A: Instalace je hračka (jak píše LukeFab - samo se to nasadí a rozleze)
B: neškrábe se to jako folie (alespoň se mi zdá, že to je odolnější vůči mikrovrypům)
C: ovládání je přes to stejné, jako na displayi samotném (můj osobní pocit)

Takže směle doporučuji...
o 25.11.2014, 19:11 | PlusOne
Pokud by ses nakonec přeci jen rozhodl pro folii, pak můžu směle doporučit Screenshield, je teda dost drahá, ale vyplatí se, mám na telefonu už rok, a naprosto bez vady...
o 25.11.2014, 21:08 | hawai
Dík všem za poznatky. Objednal jsem to, tak jsem na to zvědavej. Mobil nosim jen tak v kapse a po třech týdnech co ho mám, tak je origo folie už na pokraji smrti. Tak snad tohle něco vydrží.

A ještě potřebuju koupit něco na služební Samsung S4 mini. Ale tam bych to chtěl řešit nějakym pouzdrem. Na ebay je toho mraky, ale poradí někdo něco použitelnýho co zároveň nestojí nesmysl? Spíš bych asi potřeboval nasměrovat co je uživatelsky příjemný, jestli nějakou ,,kapsičku,, nebo odklápěcí do boku, nebo nahoru, nebo nějakej ochranej kryt? S čim jste nejvíc spokojený?
o 25.11.2014, 22:26 | kozlustechnykus
[ Link ]
Mam tenhle flip a byl bych absolutne spokojenej, kdyby neprestal lepit :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.355 sekund.