Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Jakou čelovku?

o Navštíveno 1762x o
o 23.11.2014, 22:18 | Ravo
Ahoj, potřeboval bych nějakou LED čelovku na takové to "domácí žvýkáníčko" (montáž čehokoliv s volnýma rukama, kemping-sekání dřeva, kytara u ohně, rybaření, sem tam slabý deštík), žádný outdoor extrémy (potápění, vodopády, severní pól atd.) ani speleologické radovánky.

Požadavky:
- široké osvětlení blízkého okolí, do dálky stačí max. na to aby se s ní dalo jít (dosvítí na cestu pod nohy).
- popruh jen okolo hlavy, ne vrchem přes hlavu (jen čelenku)
- standarní baterky, žádný speciální acu-bloky a nabíječky.
- rozumná hmotnost, radši lehčí s nižší výdrží.
- cenový rámec do 500, ale dá se navýšit ;-)
- nemusí být značka, ale ať to funguje

Koukal jsem třeba na Peltzly, ale nevyznám se v tom a ty ceny...

Díky za podnětné typy a rady

o 24.11.2014, 11:23 | hifim@ni@k | Upraveno: 2014-11-24 11:26:13
Tady si počti: [ Link ]

Případně pokud máš kvalitní svítilnu, tak stačí jen adaptér na hlavu: [ Link ]

Já používám Nitecore P12 a jsem s ní max spokojený, takže až to bude aktuální tak dokoupím pouze ten adaptér na hlavu.
o 24.11.2014, 11:31 | TROY
petzl
o 24.11.2014, 11:53 | Ravo
Díky za info, docela slušná studnice vědomostí.

btw. časem budu řešit i nějakou střeleckou svítilnu na krátkou, máš s tím taky nějáké zkušenosti nebo tu Nitecore P12 používáš jen tak..
o 24.11.2014, 12:25 | hifim@ni@k
Tu P12 mám na každodenní nošení.
Na krátkou zbraň je celkem velká, tam bych volil svítilny určené přímo na pistoli. Třeba: [ Link ]
Navíc prý ta P12 nemá odpruženou hlavu: [ Link ]
o 24.11.2014, 13:15 | Tomášek
Petzl, pouziva ji i Jakub Vagner :D
o 24.11.2014, 13:30 | Ravo
v mým případě se moje čelovka na rybaření asi nikdy nepodívá, takže Kuba Vágneruj není zrovna osoba, podle které budu nakupovat ;-)
Ale stejně to bude asi Petzl, a proti Kubovi taky vpodstatě nic nemám.
o 24.11.2014, 18:54 | Crimson
Sice to není čelovka ale zrovna dnes jsem si koupil na noční pochody za fotkama toto

[ Link ]

Když jsem viděl u šváry co tahle Emoska dokáže, okamžitě jsem pro ni běžel
na 200m vám to osvítí šišky na stromech, fakt mazec !
o 24.11.2014, 19:02 | TROY
hihi to poslední od ozzáka mám doma ve 3 ruznejch variantách z aliexpress po cca 150 kč :)
o 24.11.2014, 19:14 | Soptík
Já mám tento model a jsem maximálně spokojenej.
[ Link ]
o 24.11.2014, 23:25 | TUNER
Pokud někdo chce aby to opravdu svítilo,tak to nemůže být na AA nebo AAA články,ale nejlépe na 18650 Li-on článek.
TOP čelovky od Armyteku a nebo Zebralight - jsou jak různé teploty světla tak různé paraboly,rozptylky,podle toho na co to člověk potřebuje.
Petzl a spol jsou proti tomu bludičky )))
Cenově dostupné,ale pořád hodně muziky za rozumný peníz - Spark,Skilhunt nebo třeba Ultrafire UF-H6 od číňana.

Více o čelovkách třeba tady. ;-)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3597 sekund.