Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na sestavu do obyvaku?

o Navštíveno 1887x o
o 23.11.2014, 19:24 | Freerider
Tusim, ze pro kloudne ozvuceni teto mistnosti je mistnost sama uplne k nicemu. Ale zkusim.
Rad bych 5+0 (SW nechci - aspon ne ted).
Spis mi jde o to, zda resit satelity a center a nebo se na to vykalet a koupit stereo.
Limit mam 40 K. Sestava by mela byt slozena z komponentu: AV, Blu-ray a repro.
Rad bych AV s pripojenim na net.
Pujdu cestou postupne vymeny stavajicich komponentu - ty pujdou postupne do zkusebny coby sestava pro podklady k cviceni.
Sirka (od kamenne zdi po sedacku 4,5 m, sirka po oblozku dveri 2,5 m.
Pro dokresleni - v baraku bude poslechovka - aktualne resim stavebni upravy.
Tohle je spis pro takove to zvykani, kdyz si chci pustit neco v MKV apod.

foto k příspěvku  od Freerider

o 23.11.2014, 19:24 | Freerider

o 23.11.2014, 19:25 | Freerider

o 24.11.2014, 11:22 | Zdeny60
Tak osobně bych počkal, až budeš mít dodělanou poslechovku. Ze svého okolí znám pár lidí, kteří postavili multikanál (7.1, 9.1) a zůstali u toho. Aler to sju spíše konzumenti filmů a koncertů než polsuchači hudby. Hodně lidí odešlo od multikanálu k čistémun stereu. Je to každého věc, kdysi jsem taky koketovla s 5.1 systémem, ale pro pocitovou nedokonalost jsem od tohoto systému odešel. Vadilo mi, že zvuky, které v rpaxi jdou zpředu, šly od zadu, ze stran a pod, což ej samosebou výsledek "tvůrčí invence" pánů zvukařů )obecně řečeno).

K tvému uspořádání jen poznámka - systém totál nevhodný pro jakékoliv ozvučení, kdy levá bedna bude mít na basech zdvih min. 6dB, možná i více, díky umístění v rohu, dále umístění beden u zdi zabije jakýkiliv aparát, i za miliony. stejně, jako když za sebou nemáš prostor a hlavu máš skoro u zdi.

tedy zde bych financemi a úsilím neplýtvala počkal na poslechvku. Tam bych se snažil respektovat alespoň základní principy, jak postavit dobrý aparát, ale zeména, jak ho správně umístit.

Sw mi nikdy nevoněl, takžejá jsem zarytý odpůrce SW a levný SW je jen hromada problémů navíc (levný myslím v částce kolem 50-80 tisíc). Za dražší bych peníze nedal, to je radši použiji na pořízení pořádných hlavních soustav.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3123 sekund.