Navštíveno 3837x

20.11.2014, 23:25 |
Losky Ahoj, neprodává někdo laděné laufy na moto? Zjišťuju ceny a třeba někdo něco nabídne zajímavějšího, než je na prodejnách.
Jedná se o lauf na V-Stroma 650 K7. Jedná se mi o výfuk s homologací. Na jaře bych rád trošku vylepšil strojek:)
Značky Laser, GPR, Ixil, Mivv...

21.11.2014, 07:20 |
Komba Čau,přidám se k tvému dotazu,já prozměnu sháním na Yamahu FZS600Fazer:)

21.11.2014, 09:53 |
Beda Na Fazeru mam Scorpion a zvuk pekny, hluboky :)
Tenkrat mi to zarizoval signum, tak mu zkus zavolat.

21.11.2014, 21:56 |
Alííí Scorpion mam taky, aktualne 3 kusy skladem.
Dva jsou nerezove kulate, jeden titanovy oval. S homologaci vsechny, i s vyndavaci vlozkou na hluk.
Zalezi jestli shanite plug and play vyfuk se svodem, nebo jen koncovku na zvukovy efekt?

21.11.2014, 22:55 |
Komba Sháním výfuk přímo na mojí motorku,nic univerzálního co udělá jen ten zvuk a když bude možnost vandavat db killer tak tim jen líp,ale není to nutnost:)

21.11.2014, 23:33 |
Losky | Upraveno: 2014-11-21 23:40:49
u mě se jedná o co nejlevnější variantu s mezisvodem, protože mám lambda sondu a pokud bych uřízl tlumič, musel bych pak řešit nějaký náhradní výfuk na TK. Původně jsem chtěl koupit ten Dominator, který stojí 3500,-, ale to je pouze v případě, pokud říznu do origa. Pokud koupím i nějaké ty svody, jsem asi na 7000,- a homo nikde.
Pak jsem přemýšlel nad Ixilem, který stojí asi 9500,- a tak jsem špekuloval, že by se třeba dal někde sehnat bez DPH.

22.11.2014, 10:48 |
Alííí Komba: Tak bohuzel, nedokazu garantovat, ze to padne primo na Fazera. Jedine to vyzkouset, nebo pomerit a doufat. Odkud jsi?
Losky: A ty mas lambdu u tlumice? Hovadina, ne? Lambda je na svodech, tlumic se da menit libovolne...kdyz jsem si na svoji moto vyrabel mezisvod, tak jsem jezdil do dilny i jen na svody s lambdou,a krome kravalu zadnej problem... Na mezisvod lze pouzit jakoukoliv nerez trubku, pokud neni namotanej jak klubko zmiji. Ja mel ststi, mezisvod mam asi jen 15 cm a dva zahyby na nem.
Vyfuky mam na bazosi, na cene pro AHC se da rozumne domluvit. Vyrobce uz u nas v CR neni, Scorpion uz pred lety presunul vyrobu dal na vychod (snad dokonce az do Ciny)... :/
Na fazeru jsem měl mivv a luxus zvuk!
[ Link ]
Záleží kolik chceš investovat vid.. V cizině ceny cca od 11tis až po 25..

22.11.2014, 18:08 |
Komba Losky: na dominatora jsem taky koukal,je to tak to nejlevnější co se asi dá,ale vůbec nevim co z toho poleze za zvuky:)
Alíííí: nejsem úplně z daleka,jsem z Plánice,jedině bych si to musel někdy při letní vyjížďce zamířit k tobě a poměřit:)

22.11.2014, 19:00 |
Losky Dominator celkem chválí, ale občas něco nepasuje a prý je dost uřvaný.
Jinak výfuk na Stroma je v kuse

22.11.2014, 21:02 |
Alííí Kristovanoho, tohle tam snad uz ale nikdy nikdo zpatky davat nebude, ne? :-O
Komba: To je u Klatov, to mas kousek. Jsem na exitu 41 z D5, tak to muzem nejak vyzkouset..jestli nespechas.

23.11.2014, 09:06 |
Komba Alííí:nechvátá to,budu to řešit z jara s řetězovkou a olejem.A ty máš ty výfuky i s naohýbanou trubkou nebo je to jen válec?Nechci totiž v žádným případě řezat.Měl bys ještě odkaz na ty výfuky?:)

23.11.2014, 18:34 |
Losky To foto výfuk jsem dal sem jen proto, že tam má cenu dávat jen výfuk s homologací, protože když se uřízne tlumič a dá nový bez homologace, tak pak člověk musí mít ještě komplet origo kvůli TK nebo cestě do zahraničí. Ale zatím to vypadá na ten Ixil, má nejrozumnější cenu

23.11.2014, 21:50 |
Alííí Napisu vam oboum email.. :)

23.11.2014, 22:15 |
Alííí Losky: Tak já jsem zpátky ještě originál výfuk hlavně nikdy nikomu nedával, jedině v krabici k moto. Pokud navaříš novej tlumič, svár musíš samozřejmě ošetřit, a to se dá i tak, že nikdo nepozná, že tam svár je. A homologace je samozřejmě vypálená na koncovce, kde jinde by měla být?? Když homologovaná je právě koncovka, která dělá bordel... Kvůli TK je také vyndavací vložka, se kterou projdeš v pohodě, protože oni stejně hlukoměr nemají. :-) A s vložkou je to cajk.

23.11.2014, 23:51 |
Losky Mrknu na mail, díky.

26.11.2014, 16:10 |
Losky Bohužel nevyřešeno, Vstrom K7 a novější má pod krytem hodně divný výfuk a nejde to normálně uříznout, pouze měnit se svody. Takže jediná levnější varianta je Ixil, který stojí asi 9600,-, takže když by byl někdo schopen sehnat levněji, může se ozvat:)

26.11.2014, 19:19 |
Losky Případně je nějaká možnost koupit bez DPH? Nejsem žádný podnikatel, jen se ptám
Losky: jde to a dela se to - rizne se to jeste v miste kde je to kruhova roura - pred lambdou - tam se privari mezisvod a koncovka az za nej - nic slozityho. Moc vratny to neni. Tzn jestli ti tohle trapi - doporucil bych koupit jety svody z bouracky/po nekom kdo daval ladak.. A rozrezat ty...

26.11.2014, 21:03 |
Losky Pokud lauf má homologaci, tak není důležitý to dávat do původního stavu. Ale když to pak sečtu, dostanu se třeba na 6500,- a pokud bych sehnal ten Ixil bez DPH, jsem tak na 7,5t se svody. Jinak moc trubky tam není, hned se tam svody sbíhají

26.11.2014, 21:34 |
Alííí Ja vzdycky rezal. :) Nebyl cas resit kdo je kdo. :D