Navštíveno 2087x

20.11.2014, 20:47 |
KAJEL Zdravím,vím že je brzo ale chci mít představu,chci si pořídit stan který budu využívat parkrát do roka nejakech festival,voda a budeme v tom přespávat dva mám vybraný tento
[ Link ] nebo
[ Link ] máte někdo zkušenosti už buď se značkama nebo popřípadě i s modelama,díky
na to ti stačí stan z tesca za litr
no na stan z tesca bych nesázel. Ten funguje jen do doby, než začne pršet. Já jsem koupil výprodejovej stan od Hannahu tuším river to je. Jsem s ním spokojen. je to takovej dobrej průměr, vyhovuje mi zavětrování i váha. a co koukám na net, tak ho vyprodávají teď zase. Není to žádnej upltra lehkej stánek, ale s váhou kolem 4 kil pro tři to je celkem dobré.
Oba ty co jsi vybral jsou dobré, ale ten coleman má o něco větší velikost sbaleného stanu a je o dve kilča težší a to bych viděl už jako blbé třeba na tu vodu, kde se počítá každej centimetr aby se to sbalilo.
Ale oba ty nahoře odvedou práci dobře.

22.11.2014, 12:56 |
KAJEL velikost ani váha sbalenýho mi nevadí už jsem byl na vodě s větším stanem a pohoda,jen mi jde o to který z nich by bylo lepší vybrat

23.11.2014, 23:34 |
KAJEL ještě jestli někdo nezná tento stan nebo výrobce
[ Link ]

24.11.2014, 09:09 |
DaveX Koukni ještě na stany Jurek. Kvalitou jsou na tom hodně dobře.
[ Link ]

24.11.2014, 12:43 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2014-11-24 12:44:24
Mám Colemana a tím učitě nic nezkazíš.
Model Crestline:
[ Link ] Kupoval jsem ho v doprodeji za těch 1900Kč. Jsem sice sám, ale mám rád místo. jedním z důvodů bylo i to, že se nejdříve vztyčí pruty a na ně se jen nacvaká vnitřní stan. Tyčky se tudíž neprovlékají skrz a stavbu zvládnu v pohodě sám, bez pomoci.
Zde ho ještě mají:
[ Link ]
na tohle jsou super navštívit ty výstavy stanů. Jednak tam koupíš za super peníze (obvykle to je i s prodejníma akcema a výprodejema), ale hlavně si prohlídneš jak je stan udělanej do detailů, a jak se skládá a pod. To stavění tyček a pak vnitřního stanu je super detail.
A hlavně jsem si v praxi zkusil, že i po několika dnech a občas i prudkém dešti v něm zůstalo naprosto sucho. Ostatní s levnými stany takové štěstí neměli, viď lukee? :-)))

24.11.2014, 16:40 |
KAJEL já se právě u toho Colemanu bojím podlahy,měl jsem stejnou v předchozím stanu a po 4 letech se už rozsypává

24.11.2014, 22:34 |
KAJEL nebo znáte někdo firmu Trimm taky je od nich zajímavej stan