Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada: gps sledování

o Navštíveno 2009x o
o 17.11.2014, 23:20 | hanx
Ahoj lidi, řešíme teď aktuálně jednu otázku. Přítelkyně jezdí na koni a poslední dobou občas jezdí na vyjížďky i sama. Je v tom opravdu dobrá, jezdí jen jednoho svého koně, o to nejde. ALE.

Prostě může se něco stát. Kůň se lekne a x dalších náhod a zrodí se malér. Ona spadne blbě, nebude se moci hnout nebo si zavolat sama pomoc.

Jak tohle řešit? Nějaký GPS sledování nebo tak něco? Jen nějakou sledovací appku do mobilu, tomu bych zas tolik nevěřil - telefonu může vypadnout baterka nebo tak něco.

Ale klidně dávejte tipy i na sledovací appky pokud něco takovýho existuje.

Určitě tu někdo něco podobnýho už musel řešit. Díky všem.

o 18.11.2014, 01:24 | Kamil07
Nedavno jsem resil GPS obojek pro psika, ma v sobe SIMku a v pripade potreby si na predvolene cisla vyzadas SMS se souradnicemi, ktere pak jen zobrazis na mape.
Pritelkyne nemusi nosit na krku obojek, da se to z nej sundat a pak je to jen takova mala krabicka.
o 18.11.2014, 10:28 | Mr.Scully
Jj, obojek je dobrá volba, ten jí bude slušet.

Appek je fůra, umí třeba fungovat i při vypnutém GPS (prostě si ho nenápadně zapnou), ale nepřijdou mi stoprocentní, jednu jsem zkoušel (Cerberus) a občas se prostě nepřipojil...
o 18.11.2014, 10:39 | AR
u tmo je služba spíše určena pro rodiče aby mohli sledovat lokaci děcka, tak můžeš použít tu. Co sem tak sledoval tak stačí toto povolit na konkrétním čísle co chceš sledovat.
o 18.11.2014, 10:42 | DaveF
Taky jsem chvíli zkoušel nějaký GPS tracker, pozici to zapisovalo v nastavených intervalech do souboru na google disk, ale žralo to docela baterku tak jsem se na to vykašlal.
Motivací bylo, že občas mám problém si vzpomenout co jsem který den dělal a kde jsem všude jezdil.
o 18.11.2014, 11:05 | MaSuZaPi_Honza
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.