Jeho videa jsou takovy americky klise - ale me se to libi a tak uplne nechapu lidi co pak v diskuzich prudej kena skrz to ze ve wrc nic nezajede, ze ty videa nejsou na prvni dobrou atd. Tyhle videa nikdy na prvni dobrou nebyly at slo o kola, skejty, snowboardy - je to ciste pro zabavu a ja se teda bavim, takze za me dobry :)
xSam: jojo odpurci rikaj ze je marnej kdyz jezdi ve wrc kolem 10tyho mista (nevim presne moc nesleduju) me to prijde jako uspech na to ze zacal jezdit jako "starej fotr" - jo a momentalne treba v americky serii rallycrosu valcuje konkurenci rozdilem tridy...
Kdo nechodi na sh, tak tady pekny fotky z nataceni: [ Link ] Jo a v tydnu bude na SH ten mustang jako feature car - s fotkama jaky delaj to myslim bude zajimava podivana ... Uz jen ten NA V8 s 800+ ps ....
tu mrchu bych asi v nějaké slušné rychlosti neudržel na silnici ani v první zatáčce :-D a on tam s tím lítá místy skoro bokem pozadu :-) Za mě dobrý, i když jsem s ním viděl lepší videa a i s méně výkonným autem, za to více "akce" ;-)
Obdivuju jak motor,pneumatiky a všechno,snést takovej masakr:)A má to neskutečně v ruce,nikde není vidět že by vijížděl,téměř se trefuje na ty samý stopy a místama jede hned na poprvé.Za mě palec nahorů a vždycky se kouknu:) jen akorát už je to v podstatě to samý a video moc dlouhý a nudný.
paci sa mi myslienka 4x4 pre mustang, aj NA s 800 konikmi, ale inak to auto vyzera dost cudne a video je az na peknu 270 obratku podtum nadjazdom velmi fadne... naproti tomu sa mi ten focus wrc v pristave velmi pacil
za mě dobrý... (Sice ne tak dobrý jako ten dravec co vodil škodovku po tom areálu, ale koukatelný...)
vlastně ne, dělám si prdel - video super, jen tak pro takovou chvíli blbnutí si postavit takovou obludu, nechat si zavřít půlku města a udělat si takový promo video, palec nahoru.