klasika, hrát mrtvého brouka, takových chytráků a chytraček jsem zažil hafo ;-) a u opilých je to ještě lepší, sami hlavou mlátí o zeď, strom, jeden dokonce o auto tak silně, že udělal do C sloupku u Fabie combi důlek, pak "mrtvej" brouk, ale jak přijela záchranka, hnedka mu nic nebylo :-D
Proč? Protože to natáčí x lidí a věř, že kvůli tomu budou vyšetřováni inspekcí, možná GIBS a jak víme, zde se holt oprávněné zákroky trestají, tak proto... Garantuji, že min. za to budou potrestáni kázeňsky, aby si ti nahoře udělali u lidí "dobře"... Je minimálně nadřízených, který se dokážou za své podřízené postavit a zde prostě bylo vše v pořádku - proto tam používal x-krát na různý lidi "Jménem zákona", aby to bylo i na tom záznamu a mohl konat následovně - použití donucovacích prostředků...
Kecy, že nic není nad ústavou, ano, není, ale všechno v ústavě, LZPS je řešeno nějakým zákonem a v souladu s ústavou a ten musí každý dodržovat... Ale to jaksi oni už nevědí...
Jo, super příklad zmiňovaný Kačenka, demonstrace, PČR odděluje od sebe anarchisty s extrémisty a ona tam jde s dětmi a snad i kočárkem na procházku, když jí Jménem zákona od tama vykážou, neuposlechne výzvy a začne pasivně klást odpor až to přejde v aktivní odpor a jak to dopadlo, že? Policajt tahaný po soudech atd. a přitom byl plně v právu...
Jen jsem to proklikal a jako jestli tam blokuje půl hodiny silnici a má takový žvásty,tak bych jí tam vocaď vypakoval,že by koukala a může tam o ústavě mluvit co chce.Je to tady hrozně měkký na ty zákony,pak se nikdo nemůže pořádně bát ani těch policistů,kteří teda taky moc nebyly důrazní.Zase to druhý video mi přišlo jako dobrej masakr už :D
Sice je to hrozna pica, ale postup se mi zda dost divnej. Nejdriv nejsem niceho schopnej a pak ji div neukroutim hlavu? Jednal bych driv, ale vytahnul bych ji normalnejs...
z těch keců tam okolo sem si uplně vybavil diskutující na novinkách, tam je takovejch hlášek taky plno (hlavně ten pán v kšiltovce z toho padali zajímavý modra). Takže teď už si můžu přiřadit k těm kidům i ksichty :-). ....a zachránilo toho prezidenta nakonec nebo ne?
HT: ten náhled k tomu videu vypadá jak kdyby to bylo nějaký GTA nebo něco :-D
Myslim že policista má ocelové nervy.Měl zakročit daleko dříve.Jen nechápu že těch policistů tam bylo několik ale kolegovy pomohl jen jeden. To že nemaj zastání u nadřízených je smutné,já 13 let sloužim u HZS a je to u nás úplně stejné.
Nj, Kačenka si na tom založila celou svou politickou kariéru to té doby, než se přišlo u Krause na to, že je úplně blbá :-)
Já z toho videa viděl celkem asi minutu, víc jsem nezvládnul. K PČR chovám obecně veeelmi málo respektu, ale jsou situace, kdy jim fandím a tohle byla jedna z nich.