Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zná to někdo ??Podvozek stavitelný FK VW

o Navštíveno 2230x o
o 15.11.2014, 13:55 | rebel
Podvozek stavitelný FK VW PASSAT 3B 3BG odkaz zde
[ Link ]

Asi to bude jako Jom A TAtechinx ale neznam to :( Jom sem měl posloužil nic sem od toho nečekat jen snížení a fungoval

o 15.11.2014, 14:19 | rebel
nikdo nezna FK stavit podvozky ?
o 15.11.2014, 14:55 | gizmi
FK = TA a JOM kvalita...co chces slyset? Mel jsem obojí a dneska jezdim KW a proste NELZE srovnat. Priplat si a nevymyslej kosoctvercoviny. Co to asi muze byt za kvalitu, kdyz to stoji pulku originalu? :D
o 15.11.2014, 15:29 | rebel
jj to jo vim ta a jom je cca 7-8000 a FK 11 000
Proto se ptám vzhledove mi to prijde nastejno všechny 3 značky a zase abych narval 600kg audia a odjebal Kw za 20 000 se mi moc nechce :( a na vzduchu stim jezdit nechci

Jinak Jom sem na tom měl dřív a pohoda sedlo mi to dolu a nic vic sem ani necekal a ted taky tak nejak ani necekam ,jen shodit predek zadek si sesedne sam tou vahou
o 15.11.2014, 16:44 | gizmi
Rebel: ja daval tedy za JOM 4300,- :))) 7000,- bych vazne za takovy smejd nedal.. FK 11000,- ??? OMG.. Radeji rozumne jete KW, nez tyhle pseudopodvozky. Ale kazdeho volba..
o 15.11.2014, 21:18 | rebel
jj tak beru normal nove ceny na kramu :(
a kw je treba 25-30 000
o 15.11.2014, 21:18 | rebel | Upraveno: 2014-11-15 21:24:39
:(
o 16.11.2014, 00:23 | rebel
nikdo nemel na autě ?
o 16.11.2014, 05:46 | fredh
kolik s tím autem najezdíš? reálně? Budeš jezdit i v zimě? Pokud s tím najedeš 20 ročně, včetně zimy, tak bych to na auto nedal. Ten podvozek prostě nic moc nevydrží.
o 16.11.2014, 09:18 | rebel
Fredh : no passat už je pouze na audio . Pojede 2x týdně 60km a pak v létě na nějaké ty srazy v unás a na Slovensku
o 16.11.2014, 12:23 | fredh
Tak si ho tam hoď a neřeš.
o 17.11.2014, 10:20 | gizmi
Přesně tak jsem koupil JOMa - po 4měsících odešel tlumič - reklamace v DE na pohodu (poslán nový, stačila jen fotka). Za 2 měsíce odešel další. Opět reklamace. Týden před koncem záruky další - opět reklamace a po záruce ihned znovu jeden z reklamovaných / nebyl to ten 4. kupodivu. S autem nejezdím tankodrom a nezávodím - zkrátka něco jako píšeš ty. TAčko jsem zkusil taky a šlo okamžitě dolů, protože to nefungovalo. Když si vypočítám peníze a čas, měl jsem koupit rovnou KW, nebo se na to vykašlat a koupit originál. Ale jak píšu, kup co chceš - beztak zjistíš časem to samé..
o 17.11.2014, 13:47 | fredh
já jen hodím poznatek se svým passatem. Teď jsem měnil tlumiče a pružiny na předku. Pružiny asi byly origo (345000km) a obě přední byly prasklý a zadní mám jednu taky prasklou, to jsem zjistil včera, když jsem to pořádně prohlížel. To auto je na předku dost těžký, tak jen bacha, aby ti ten levnej podvozek tu váhu snesl. Měl jsem problém ty nový přední pružiny na tlumič dostat, jak jsou dlouhý a tuhý. To jen na okraj. Ale já s tím zase jezdím každej den do práce, tak bych si tam levnotu nerad dával, abych to musel každej půlrok/rok měnit.
o 17.11.2014, 13:54 | TROY
FK bych nesrovnával s JOM a TA.

JOM a TA se prodává dobře kvuli ceně, na komfort nikdo už nekouká hlavně že to je složený na kurvu a nazdar.
Jo a JOM dělá i tuhostně upravený podvozky ;)

FK je nad nima, pokud máš prachy tak APčko, pokud máš víc peněz tak HRko. KW brát minimálně od var.2 případně jedničku ale upravit si jí podle sebe a navíc AP = KW. Weitec podle některejch moc tvrdej. A zbytek jsou už speciality jako GAZ,KONI,Bilstein,SPAX apod.

o 17.11.2014, 13:56 | TROY
Ale je fakt že lidi co přejdou z JOM a TA na nějaký HR a KW tak se divěj komfortu.
o 17.11.2014, 14:05 | rebel
jo tak máte pravdu jom je sračka mel sem to a po 1,5 roce sem to prodal i se zarucakem a typek to hodil na reklamaci a poslali mu z DE novej čili to je zase pohodička .

fredh no presne to se stalo práve mě . menim pneu a najednou prd a origo pružina se v 1,5 zavitu utrhla proto chci koupit ted jinej a klidne i mrdku .Auto uz mam jen pro zabavu a tak myslim ze na to to bude jedno .Váhu toho 2,5 tdi by to unest mělo Jom unesl 2,8V6 a spis ty pružiny vydrží sou to podle me takove meké sragorky co se zmačknou jak plastové :).

Tak asi to FK :( Jak psal TROY priplatit je lepší ale zase do toho se mi nechce narvat 15000-30 000kč když to je jen na zabavu :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.