Navštíveno 2330x

Mám iphona, ale je tam nějaká čajňárna, viz. foto... jak to dostanu pryč? Ví někdo? Díky

to mně mohlo napadnout, napsat to hned :) ne, je to zaručeně originál
to pa tak spatnej displej jo?..
Nezkousel treba nekdo prehrat/aktualizovat sw.

14.11.2014, 17:41 |
Daryl (A)
tipuju bud cinska distribuce nebo nejaky JailBreak ...
jasně, asi čínská distribuce, ale co s tím? Je to origo, vše normálně funguje, jen tohle tam překáží... Zatím sem s tím nic nědělal, abych něco nepodělal. Možná kalendář vykopnout? Ale co s tím znakem vedle času? Někde něco nastavit? Co tam má být normálně? Je to 3GS.
Ideálně na vánoce kurz cinstiny

14.11.2014, 19:12 |
Kapka (M)
hele podle čeho jsi poznal že je to origo Iphone?

14.11.2014, 19:14 |
Jozzo protože tam má značku s nakousnutým jablkem ne přeci? :D
Kapka: originál je to zaručeně, ale to se tady neřeší, nepotřebuju rady, že když se někde objeví čínskej znak, tak to musí bejt padělek

14.11.2014, 19:52 |
Kapka (M)
se hned nečerti..ptal jsem se uplně vážně..ono spoustu věcí dokaže činan vyrobit uplně stejně jako origo..a pak se po čase objevují ruzné problemy
to jsou právě nesmysly, kdo zná originál, tak pozná padělek docela lehce a žádnej iphone, kterej by si normální člověk splet s nějakou napodobeninou ještě nevyrobili
aby ses nedivil :D kazdopadne se s tim spis nauc zit, kor u staryho 3gs.. abys taky nedopadl tak, ze se to kousne a uz ho nerozjedes..

14.11.2014, 23:41 |
worm03 | Upraveno: 2014-11-14 23:48:10
Tak hotovo, byl spatne nastavenej typ kalendare... Vy padelkove :D

25.11.2014, 01:44 |
MAX No možná jen blbá fotka, ale podle rastru na ikonkách bych se taky lekl padělku - koukám na svůj, a ta grafika je podstatně jemnější, i font..
to protoze neudelal screenshot ale vyfotil to nejakym dalsim (spatnym) fotakem