Navštíveno 3379x

Byl jsem v Imaxu. Film je to zajímavej, Hanzího hudba skvělá, efekty samo taky. Ale jako fanda vesmíru jsem čekal něco jiného. Je tam hodně mindfuck stop a plno nezodpovězeného. Dle mě se z toho tématu dalo vytěžit více. Chvilkama jsem se i nudil a čekal, kdy už to přijde. Za mě tak 85%.
byl jsem včera, film vcelku nebyl špatnej. je fakt, že dost ukňouranej, ale jinak ok. Hudba paráda, mě jako fandu techniky a technologií potěšila správná fyzika bez chyb. Byla tam jedna zásadní nelogičnost - ale nebudu spoilerovat.

09.11.2014, 17:40 |
Kamil Spokojenost, rozhodně stojí za návštěvu kina. Doma na telce už to takový nebude.

09.11.2014, 18:01 |
muSlim | Upraveno: 2014-11-09 18:01:38
U mňa pecka. Šiel som hlavne kvôli Matthew-ovi. Bol som na 4K a ešte chcem stihnúť znovu v IMAXe 70mm. Sú tam dohromady asi 2-3 dosť veľké chyby, ale snažím sa nad nimi nepremýšľať a tak si nekazím dojem z filmu :-)

10.11.2014, 17:49 |
Augi Za mě na pohodu, dal bych tak 75%.

10.11.2014, 17:56 |
CRK chtěl sem na to jít, ale to bude zas pičárna jako Gravitace, ne?

10.11.2014, 18:11 |
Sau Byl sem včera v IMAXu - konečně film na který sa tam dalo dívat a ne jak ty rozpixelované hnusy ve 2k, které tam promítajů běžně a chců za ně nehorázné peníze.
K filmu samotnému, ale jo, dívat sa na to dalo. Já radši ale spíš víc "fi" než "sci" :)
2 CRK: ne. Ja som si zajtra vzal pol dňa voľno v práci a idem na 70mm do IMAXu, raz mi to nestačilo :-) Ale ako vravím, som veľký McConaughey fan, tak to možno vidím inak...

13.11.2014, 22:31 |
Daryl (A)
kua, IMAX vyprodany na cely vikend ... taky jsem videl 4k ale IMAX je IMAX ...
A hodnoceni ? v kine 75, po odchodu 80, za 3 hodiny 90% :)
Lituju hledace chyb, nic si neuziji ...
Taky jsem teď byl.Jo dobry dal bych tak 80%

13.11.2014, 23:11 |
zipp Jsem fanda vesmíru, sci-fi atd a na tento film bych chtěl jít.
V Brně v kinech je kvalita obrazu dost mizerná, tak uvažuju, že bych zajel do lepšího kina (Olomouc?), ale dotaz zní: má to smysl? Z traileru to vypadalo, že tam moc vesmíru není

13.11.2014, 23:24 |
Daryl (A)
zipp: kup si letenku do praglu do imaxu. Pak pochopis :)
lituju lidi, co mi rikali, ze treba Gravitace byl film o nicem. Kdyz jsem se jich zeptal, kde na tom byli, tak prej kukali na RIP v pocitaci :) asi tak ...

13.11.2014, 23:30 |
CRK Daryl: Gravitace, imax a taky sem "kukal" :(

16.11.2014, 16:46 |
zipp Daryl: no díky, ale na to jsem se neptal :-) Do phy asi nepojedu, spíš mě zajímalo, jak to s tím filmem je :-)
Věřím, že v IMAX 70mm super zážitek, ale jinak mě tedy trailer nenadchnul a tudíž mě film ani neláká. Sci-fi mám moc rád, ale nesnáším patos a americké filmy, kde neustále někdo brečí, druhý zachraňuje svět, třetí se objímá a tleská... možná ten film o tom není, ale už recenze o tom dost mluvila a kritizovala to.
Jenže v Brně se nevyplatí chodit do kina.Kvalita dost mizerná,takže je to lepší si to stáhnout v nějakym bluray ripu a hezky v klidu se na to podívat doma.Do kina max jednou za rok.Za ty prachy ta kvalita prostě neodpovídá.

16.11.2014, 19:01 |
imax Jdete do jineho kina :-)

16.11.2014, 19:17 |
CRK a kam? myslíš imax? :)

16.11.2014, 19:18 |
Kamil kdo se bojí vyrazit na Interstellar, tak doporučuju John Wick - překvapení roku :)

16.11.2014, 19:22 |
CRK já se nebojím, já na to seru... a v čem je ten Wick tak dobrej nebo jinej, že se mám někam vláčet?

16.11.2014, 19:33 |
imax CRK: ty vis do jakeho kina ne :D

16.11.2014, 19:40 |
CRK jedině imax imax imax :)))

16.11.2014, 19:48 |
imax nj, jen si posluzte jednou za rok to zvladnu :D
Ad kina v Brně - několikrát jsem se přesvědčíl, že tam ta kvalita prostě není, na Trona jsem šel 2x - v Brně Olympii i v Olomouci a nebe a dudy čili od té doby jenom CineStar v Olmiku a spokojenost .. obrazově i zvukově super.

17.11.2014, 23:05 |
Daryl (A)
Scully: mne trailer taky nenadchnul, ale po shlednuti chapu ... cokoli vic by prozradilo az moc.
A na rozdil od beznych blockbusteru, konecne trailer, ktery neobsahuje vsechny dobre sceny z filmu,a le naopak dava prostor se testi na prekvapeni. Jinak kdyz sjem byl v kine ja, tak mel inetrstellar rating 90% ... ale nejsem takovy pako, abych si cetl recenzi pred shlednutim a nechaval se ovlivnit nazorem radobykritika, ktery umi najit jen negativa ... ;) Rad si utvarim svuj vlastni nazor :)

17.11.2014, 23:23 |
hanx Všichni řeší kvalitu kina, kolik to má pixelů atd. Raději řešte, jaký je to film :-)
Taky mám rád kvalitní obraz v dnešní době, ale normální kino mi prostě stačí i na konzumaci pěkných efektů viz. např. interstellar.
Mně se to líbilo, včera v Cinema City Plzeň ;-)
2 hanx: fakt si zájdi na IMAX predstavenie. Nie celý film samo, ale "dôležitejšie" časti sú v 65mm a je to teda dosť rozdiel.

24.11.2014, 14:09 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2014-11-24 14:09:47
Tak jestli je tam McConaughey dobrý jako tady:
[ Link ] , tak asi také zajdu.
Vcera som bol, ale z mojho pohladu to bolo strasne dlhe a nebavilo ma to. Nie je to moja salka kavy :-)
2 hifim@ni@k: úloha ktorú hraje nie je taká dokonalá ako v True Crime, ale hraje veľmi dobre. Je to niečo úplne iné, to sa nedá porovnávať.
krome sceny, kdy je podelal soudruh Mann (asi Fy na ZŠ za 5) a pak padali do atmosfery, jsem se celkem nudil, jedinej pozitivni aspekt je, ze USandA nahradilo "krestanstvi" pojmem "laska", asi v ramci kampane "pojďme chodit sr_t do kouta, aby ostatni víry byly happy"...
OT - víte třeba, že odstranili ze známek/pohledů/ve skolach a pod Merry Xmas a nahradili to Happy Winter holiday? omfg... Velikonoce jsou Spring holiday...
[ Link ]