Navštíveno 2268x

Tak přemýšlím, o dárku na vánoce pro drahou polovičku, která pořád chodí do sauny. Nemáte to někdo doma, zdali to je použitelná věc? Saunu vysloveně nemám rád, takže tomu absolutně nerozumím. Podle mě tam jde o to mít vysokou vlhkost vzduchu a velkou teplotu. Zvládne to i ta infra věc?
Infra pracuje na jinym principu nez parni, tady to mas pekne rozepsany.
[ Link ]

06.11.2014, 18:26 |
CRK ještě jde o to, proč tam chodí, abys jí spíš nezklamal...
taky sem tom už přemýšlel :-)) asi jí koupim spíš permici :-D
Začni tam chodit s ní...uvidíš, že tam najednou přestane chodit :-)))
to máte z vlastních zkušeností? :-D

06.11.2014, 19:13 |
CRK To nééé, ale tenkrát tady třeba někomu jezdila stará na dovolenou se společností Fucktour :D tak radši pozor. A kdo to vlastně vůbec byl?
Kurňa, nebyl to Bolt? Toho už jsem tu taky dlouho neviděl. Ten zřejmě žije šťastně se slečnou z pošty, pokud jí tedy nakonec asi po roce oslovil :D

06.11.2014, 22:18 |
DaveF Kamarád to má doma a musel si tam jen přidat kamínka, takže už je to lepší, jen se mu pak nějak zkroutilo vestavěné autorádio :-)
Sedí tam, čumí na televizi, proč ne za ty prachy

06.11.2014, 22:22 |
Ladic Infra klasickou nenahradí, je to proste jiný podle mě horší.
Jiné to, ale proč by to mělo být horší? Každá má jiný účel, takže tento argument je docela zcestný.

08.11.2014, 12:32 |
TROY ufík v tom tušim dělá :D
Já třeba nemám rád klasickou finskou saunu, mám pocit, že tam po 30 vteřinách zkolabuju. není to nic pro mě, ale včera sem byl zkusti tu infra a bylo to pro mě osobně velmi příjemný relax, celkově to docela dobře zahřálo a nebyl sem tam unavenej, ale přesto zrelaxovanej. Je pravda, že se to nedá absolutně srovnat. To jsou dvě zcela rozdílné disciplíny.

08.11.2014, 17:00 |
vypuk Only_One - no, to bys mohl jít do sauny s polákama co chodí známí(ale tady nějak kolem Ostravy/F-M)... tam jsou hodinu, pak se tam šlehají jak jeb*í tím proutím(ani už nevím z čeho to je).. Jeden tam kolabuje, chce vyjít ven a jeden z nich(boss) "oj, Jaszek, ku*va!!" a chlapík zas zaleze dovnitř :-D Prý dobré extrémy :)

08.11.2014, 19:46 |
gizmi Dlouho jsem se tak nezasmal :D :D CRK zabil :D
Kluci, Troy má pravdu. Pokud máte zájem a chcete se informovat opravdu kvalitníma informacema tak Vás odkážu na naše stránky www.saunasystem.cz . Upozorňuji Vás ale předem za kvalitu a funkčnost se platí. Pokud chcete investovat 15tis..do číny, pak koupíte luxusní skříň. Pokud má být infra prospěšná je potřeba vybrat vhodné infrazářiče.

11.11.2014, 12:28 |
Žigi A to by mě právě zajímá. Chápu že čína ta 15 nebude jako norsko za 100. Ale na takové to zimní jednou tydně. Co ty infrazářiče? Ty levné sauny, jsou škodlivé? Nebo jen nevýkonné? Co je dobrý zářič a co ma umět? Díky za názory.
Ufíku, na kolik přijde použitelná bytová malá infrasauna?