Navštíveno 3101x

Niekto zo %subj% ?
Chystám sa tam pár dukátov utratiť za prakticky úplne nepotrebnú vec (nie nijak kriticky potrebnú), tak keby šlo spraviť zaujímavú cenu, nepohrdol by som :-)
Na studenta se da uplanit sleva tusim, pres ISIC kartu ci jak to je :)

03.11.2014, 22:37 |
muSlim | Upraveno: 2014-11-03 22:38:39
2 Knightey: jj viem ale nemám, nempoznám :-) navyše to musí byť fakturované mne, a platiť chcem kartou na predajni. Ak sa nič nenájde, tak to bude za full no :-)
pochlub se co za píčovinu jdeš kupovat :-)
2 Midi34: nič extra, len cenovo trochu :-D NASko, DS415+ a 4x 2TB disky do toho.
Slime,normálně tam přijď a borcovi řekni, že by si chtěl na to vymyslet menší slevu.
2 AllInOne: to mi je blbé, nikdy som to nerobil a nechcem to až tak hrotiť, napadlo mi len tak či náhodou niekto nepozná niekoho, kto by poznal niekoho... Inak na to serem a 25 tyčí padne jak z pičí :-)
Tady si na nás votvírás držku a je ti blbý říct borcovi, zda tam něco málo neumí vymyslet?:-)
Když řekne ne,zakešuješ celou sumu, když ti ušetří nějakou kačku, máš na penál na Iphona :-))
2 AllInOne: hej, viď moje vysvetlenie. Zľavy nenaháňam, napadlo mi len či niekto nevie spraviť pri pohľade na nákupný košík na ich stránkach, nejaký konkrétny človek, zdejší, alebo známy niekoho tuna. Inak to nebudem hrotiť, nemám to vo zvyku :-(
Zeptám se dneska kamaráda něco tam měl
2 Squere: vďaka pekne :-)

05.11.2014, 14:28 |
AR a to přísloví znáš, líná huba holé neštěstí? :D
tak to zas taková kravina není

06.11.2014, 10:03 |
War vezmi to v ATComp, je to tam levnější, jsou distributoři. TS Bohemia překupníci
2 War: priekupníci, ako to myslíš? Lebo čo som hľadal tak majú jednu z najnižších cien, dostupnosť do týždňa, pričom trebárs ATComp to má o 2 tisíce drahšie...
T.S.:
[ Link ] ATC.:
[ Link ]
Kolega říkal, že na tohle tam nemá slevu skoro žádnou, hlavně by na to byla jen rok záruka, kvůli IČ, takže ti moc nepomůžu :-(

06.11.2014, 22:19 |
DaveF nějaký kamarád plátce DPH ?
2 Squere: i tak vďaka, tak sa to holt zaplatí tak ako to je :-)
2 DaveF: zbytočná komplikácia zase, musí to byť na mňa písané od A po Z
Nič, vďaka, objednané.

11.11.2014, 15:18 |
clown kobe.cz jakozto dovozce Synology ti neudela cenu ? :) poptej to tam .. u p. Bartipana :D
2 clown: už to mám doma, takže už jedno :-)

14.11.2014, 10:31 |
clown :) tak ted uz jo .. :)
ja premyslel o upgrade ze 414 na 415, ale AIR bych nepouzil a pak je 415 pomalejsi (neznatelne) nez 414 :) takze by mi to za ceny vytazeni HDD a prendani do noveho NASu za to nestalo .. :) Kor, kdyz to mam jen na zalohy muziky .. a jako audio prehravac s usb DAC do AV :)