Navštíveno 2185x

Ahoj, zvládne někdo prolustrovat vin VF7UA9HZC45255973 jedná se o Citroen C4 Grand Picasso rv2008 1,6HDi 16V. Máte s tím někdo reálné zkušenosti, motor, vybavení, na co trpí apod. Díky za postřehy

01.11.2014, 22:31 |
rebel no dle me dostanes jasne postřehy motor na picu sere se auto se sype elektronika špatna a že by někomu fungovala to tu nenajdeš je to francouz :)
a napišou ti lide že to nejede ,že to je líné a že by to chtělo 2,0 a nebo benzin v plynu

01.11.2014, 22:32 |
rebel ale neber mne vážně ja s frantíkama nemam zkušenost ale jen myslim co se dovíš

01.11.2014, 23:14 |
tesil Tohle jsem mel 3 roky. Vybavu urcite Exclusive. Ja mel stesti a sehnal jsem krasnej kus v kuzi s navigaci, el. sedackami, panoramou atd. Bylo to v manualu a motor byl fakt na hrane. Ale na normalni jizdu to stacilo. Auto fungovalo naprosto bez problemu. Realne to umelo jet i za 5, dlouhodobou jsem mel 6,5. Prostorove super a rad na to auto vzpominam. Koupil si ho pak kamos z prace a po chvili resil měchy a zacalo si zit vlastnim zivotem radio. Ale jeste se po tom nepidil, tak nevim.
Mam ten motor v c4 coupe, najeto 192tkm a zatim v poho.Kupovano se 126tkm v DE. Na tohle maly auto prijemny motor, prumer za celou dobu 5,0l. Na dalku umi na pohodu 4-4,5l. U Picassa je ten jejich robot prevodovka, to asi neni nic moc. Manual funguje, je ale trochu gumovej (neni to nemec). Elektrika mi funguje, jen prelamany dratky v husim krku od dveri do kufru (pry na to byla i svolavacka). Klidne bych to auto koupil znovu....
Od robota ruce pryc nebo poradne vyzkouset, za 100km jizdy jsem se s tim nezzil a kamos co ho ma uz 4roky taky nadsenej neni.
Kolega v praci ho mel asi 3 roky s automatem. Motor je tak akorat, aby se auto nejak hybalo, ale velkou dynamiku necekej. V zaruce menili turbo a kolem 100 tKm najetych byl hlucnejsi. Zacinali take problemy s elektronikou, obcas nesel displej - porestartu fungoval, tlacitka na volantu prestavali fungovat. Co se tyka prostoru a variability, tam byl spokojeny. Aktualne kouka po toyote.
Dalsi kolega resil mechy a cekal na ne celkem dlouho.