Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Práce v zahraničí přes agenturu

o Navštíveno 1599x o
o 30.10.2014, 16:14 | fredh
Čau, máte někdo zkušenost s agenturami. Ozvali se mi z této [ Link ] , že by pro mě místo měli. Rozesílal jsem životopis do firem v Rakousku a nepamatuju si, že bych něco posílal i sem. Nicméně nabídka je zajímavá. Na co dát pozor? Nikdy jsem toto neřešil, spíš ve všem radši jednám přímo, tak nevím, co si ohlídat.

Za každej tip budu rád

o 30.10.2014, 19:46 | AR
mě taky oslovila personála, ale já zvažoval německo. Pro mě docela zásadní nevýhoda byla nabídnutá částka která byla docela výrazně ponížená oproti tomu co by mě nabídli na přímo. Pro německo je to cca -20% ročního hrubého platu
o 30.10.2014, 21:59 | Kesam
Mrdat agentury
o 02.11.2014, 16:33 | Unihero
já byl přes agenturu rok a půl, v česku, agentura perfektní, výdělky takový že by se tady mnoha lidem o tom mohlo jen zdát, odešel jsem ted pod firmu, zaplatila mi více jak agentura, jinak bych neodcházel. je agentura a agentura.
o 02.11.2014, 18:40 | bafis
Ja treba delam v nemecku pod agenturou a co vim tak neni velikej rozdil mezi moji a vyplatou kmenovych zamestnancu. Udajne firma bere lidi pres agenturu aby usetrila na svem osobnim oddeleni, agentura ma kancelar primo ve fabrice....jo a vyplatu mam na uctu vzdy o par dni driv nez firemni zamestnanci. Takze ja si taky nestezuju.
o 02.11.2014, 22:46 | AR
já to bral jako dohazovacku ne jako praci pod agenturou
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3566 sekund.