Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R:jaký telefon

o Navštíveno 2478x o
o 29.10.2014, 17:22 | DaNNy
Prosím zdejší guru přes mobily, jestli mi neporadí. Rozbil se mi starý telefon, tak bych chtěl jiný, už dotykový. Tahám ho všude, volám, píšu sms, chci tam wifi, světlo (baterka) a foťák (min5, spíše 8Mpix.) Nic víc. Nechci Samsung, nechci obrovské rozměry, spíše něco menšího, ať se to dá ovládat jednou rukou. Co jsem se díval, tak se mi líbil Alcatel Idol 2 Mini S, nebo nějaký HTC. Co byste mi doporučili?
Díky

o 29.10.2014, 17:39 | Luboš1
huawei p7 :D
o 29.10.2014, 19:01 | DaNNy
Sice dražší, ale taky jsem na něj koukal... Myslím že má Huawei i levnější variantu, nevím přesně model, třeba někdo poradí více.
o 29.10.2014, 22:33 | Kapka (M)
Huawei P7 :-) mám cca měsíc a naprosta spokojenost
o 30.10.2014, 06:16 | choze
Ja ti doporucim si nekam zajit a ty telefony osahat a vyzkouset. Podle toho co ti sedne se pak rozhodnout.
o 30.10.2014, 07:14 | cendler
já mám Huawei P6 a jsem taky spokojený, přemýšlím nad tou P7, ale včera jsem viděl Honor 6, to má být od huaweie a parametry super, ale je to velký jak kdejaký samsung, to jsou bohužel dneska skoro všechny ale, tak si moc nevybereš, a když to bude malý, tak to nic moc umět nebude a bude pomalý
o 30.10.2014, 11:58 | Tendr
Ja se pridam at nezakladam novy tema. Potreboval bych dualsim, vodeodolnost a dobrej fotak. Libi se mi Sony xperia Z1, ale ten bohuzel nema dualsim.. Nejaka alternativa?
o 31.10.2014, 09:31 | Rustapha-659
Pozor na Huawei a ZTE, varuje BIS

V oblasti kyberkriminality zaznamenala BIS řadů útoků hackerů na weby státních a nestátních organizací, politiků či politických stran. „Na začátku roku plánovali rozsáhlé počítačové útoky na oficiální webové prezentace Hradu a ODS a osobních stránek prezidenta Klause a bývalého premiéra Nečase. Cílem těchto útoků bylo vyjádření nesouhlasného názoru na amnestii Václava Klause,“ uvádí zpravodajci.

„Je znepokojivé, že se na území České republiky zformovaly skupiny osob disponující schopnostmi a motivací provádět počítačové útoky, které mohou být použity i proti významnějším cílům, než jsou webové stránky veřejných činitelů,“ dodává BIS.

Nebezpečí může podle BIS představovat rostoucí podíl čínských společností Huawei a ZTE na českém telekomunikačním trhu. „Obě společnosti jsou ve světě dlouhodobě podezřívány ze spolupráce s čínskými zpravodajskými službami a podílu na výzvědných aktivitách,“ uvádí BIS a doplňuje, že některé státy je z citlivých vládních zakázek vyloučily.

Zdroj: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.