Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Plzeňáci.....

o Navštíveno 2280x o
o 28.10.2014, 18:11 | AllInOne
Chtěl bych se nějakej z nadcházejících víkendů mrknout do Plzně, do pivovaru, na prohlídku.

Chtěl bych poradit s ubytováním, nemusí to být hotel, něco normálního za normální peníze, nějakej penzion třeba, aby poblíž byla hospůdka, kam by se dalo večer zajít napít i najíst.

Doporučte mi něco, díky

o 28.10.2014, 20:53 | Mr.Scully
Na jednu stranu by podle mě bylo rozumné bydlet v centru, aby sis to v klidu prošel pěšmo a nemusel někde jezdit tramvají, na druhou stranu mám pocit, že pod náměstím je to pořád rozkopané, takže abys tam nebydlel na staveništi.

Co pivovar Groll? Vaří tam vlastní pivo a mají i penzion, je to hned vedle fotbalového stadionu a je to v centru... (Už jsem tam teda asi pět let nebyl, jen mě to napadlo).
[ Link ]
o 28.10.2014, 21:09 | AllInOne
Díky Scully, v tebe sem doufal :o))

Centrum si projdu, tramvaj po pivě někde není problém, pokud mne doveze někam poblíž noclehu :-)
Groll vypadá dobře, něco takovýho sem potřeboval!

Nějakou alternativu kdyby si ještě namyslel....na googlu je toho mraky,ale radši dám na osobní zkušenost....i když 5 let starou :)
o 28.10.2014, 23:30 | P.E.T.R
Na jídlo chodim sem, s ubytováním tam zkušenost nemam, ale rozhodně bych se toho nebál.
[ Link ]
o 29.10.2014, 00:08 | Mr.Scully
No já jsem v centru nikdy nebydlel, ani den jsem tam nespal, takže těžko říct :-) Ale obecně bych to tam trochu tlačil. Z Grollu to máš 7 minut pěšky do pivovaru, 2 minuty pěšky na Parkán a do plzeňského podzemí, 4 minuty na náměstí, 5 minut autem do ZOO. Je to hotel, který je v centru, ale přitom vlastně úplně mimo. Vím, že jsem tam byl kdysi přes Slevomat na tom jejich domácím pivě, ale ten den jsem zjistil, že mi mladá (téměř) udělala paroháče, tak na to místo nemám vůbec dobrý vzpomínky :-))) Ale měli by být OK.

Kdybys chtěl být někde víc mimo centrum, tak tady tohle má pověst jako jedna z nejlepších restaurací v Plzni a přitom za hodně levno - a mají i ubytko.
[ Link ]

Kdybys chtěl úplně totálně na kraji, tak tohle je klasika... ale je to fakt půl hodiny MHD od centra.
[ Link ]

Jinak obecně bych se vyhnul dvěma místům, kde je trošku zvýšená hustota romských obyvatel - není to dramatický, občas se tam v noci vyskytnu, ale i tak... nebydlel bych východně od Klatovské v rozmezí ulic Kollárova-Borská a stejně tak bych nebydlel kolem Americké třídy. Kolem náměstí jsou sice bezďáci a fetky, ale jinak vcelku bezpečno. Kolem náměstí bude penzionů víc, viz ulice Pražská, Dřevěná, Sady 5. května apod.
o 29.10.2014, 02:08 | endru.ondra
Nevím jaký máš rozpočet na noc a v jaký cenový hranici se ostaní pohybujou, ale co zkusit hotel gondola je to taky kousek od náměstí asi 2 minuty pěšky od stadidionu fotbalovýho.
o 29.10.2014, 10:26 | Mr.Scully
Gondola je dražší, ale taky je to dobrý nápad, v podstatě geograficky totožné místo (u stadionu, náměstí, pivovaru atd.).
o 29.10.2014, 11:00 | AllInOne
Moc díky borci....
Groll bude super, dobrá poloha.

Rozpočet není, oproto jsme říkal že stačí něco normal na vyspání :o)
o 29.10.2014, 11:02 | AllInOne
Scully, díky za popis a čemu se vyhnout...
o 29.10.2014, 11:26 | Only_One
já bych doporučil hotel u pramenů
[ Link ]
Velmi příjemná poloha, nový hotel po reknstrukci, velmi dobře vaří
[ Link ]
o 29.10.2014, 11:37 | Mr.Scully
V Hotelu U Pramenů jsem tuhle tuším obědval, mají to tam pěkný, ale je to už hodně z ruky, navíc Roudná je dost nevzhledná...
o 29.10.2014, 13:24 | MiniMike
jako Mr.Scully: je to tam pekny, i jsem tam spal, ale ta lokalita je viceme jen na auto...
o 04.11.2014, 10:35 | AllInOne
Mr.Scully

Kam se dá ještě v Plzni podívat? Co je tam zajímavýo, kdyby bylo jedno odpoledne volný? Nějakej mini výšlap k něčemu...hrad? Zámek? Jiná zajímavost?

Děkuji
o 04.11.2014, 10:49 | Mr.Scully
Výšlap můžeš na Krkavec (celkem frekventovaná rozhledna) nebo i Chlum (ten je menší). Obojí je celkem "mini", doporučuju spíš ten Krkavec (to už pár kiláků z kraje Plzně je, auto nechat případně na konečné tramvaje 4 na Lochotíně), Chlum je jen asi tak kilometrová cesta :-) Zámky jsou spíš ve vesnicích kolem Plzně (např. Nebílovy, Kozel) a trošku se obávám, že v zimě jsou zavřené. No a klasický výšlap na hrad je buď známá Radyně (hned u Plzně, ale auto nutné - je tam i pěkný výhled, ale nevím, jestli bude otevřeno) nebo rotunda ve Starém Plzenci z 10. století, tam se naopak nedá jít dovnitř, je to taková minikaplička, ale pěkný výhled mají taky.
o 04.11.2014, 10:57 | Kamil
Techmania, případně Kluba Malých Pivovarů :-)

[ Link ]

[ Link ]
o 04.11.2014, 14:00 | AllInOne
Pěkně děkuju pánové :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3388 sekund.