Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: čím sundat folie z auta

o Navštíveno 2363x o
o 26.10.2014, 19:11 | Only_One
Kdo by mi poradil, jak efektivně a bezpečně sundat folie z karoserie auta? a čím pak odstranit zbytky lepidla?
Dík

o 26.10.2014, 19:16 | Nora
Práce pro vraha...dělal jsem několikrát.
o 26.10.2014, 19:27 | Only_One
supr , díky za radu...
o 26.10.2014, 19:33 | Nora
Rada je taková, pokud na to nemáš 2 dny, tak to dej udělat tam kde lepí...

Jinak nahřát fólii, odlepit, použít nějaký přípravek na odstranění lepidla (offka, Sonax, loctite), pořádně umít, přeleštit lak.
o 26.10.2014, 19:34 | dr.marty
Nahřej to horkovzduškou nebo fénem,dost to usnadní práci
o 26.10.2014, 19:36 | dr.marty
není pravidlem,že to musí trvat 2 dny.Taky se mi podařilo stáhnout celý auto za 3 hodiny.Záleží na fólii
o 26.10.2014, 20:21 | Only_One
mám naštěstí folii jen na zadní části sedanu, jen tak 1/4 auta. Takže časově by to něměl být problém.
o 27.10.2014, 12:32 | FBS
soudě dle toho, že to máš jen na 1/4 auta je to reklamková folie a ta je ta nejhorší. Tzv wrapovací folie je v pohodě, lepidlo zůstane na folii a auto je jak nový, nemusí se čistit ani leštit, ale reklamková bývá většinou špatná. Nicméně kdyby to moooc nešlo, tak je na to parní nahřívač, vypadá to jak parní žehlička a žehlíš párou karoderii, tak to jde sundat úplně s přehledem...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3097 sekund.