Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > opět jeden zmrd

o Navštíveno 3005x o
o 24.10.2014, 22:20 | Muff
Tak po delší době sem taky narazil na jednoho zmrda,ale od začátku.Bratranec dostal loni na podzim po tetičce o2 rs tdi.V zimně auto bouchnul docela dost na zadek.Prodával sem jej začátkem roku tady jednomu bazarníkovy..tedy spíše synovi toho bazarníka o kterém je všeobecně známo že je prostě zmrd.Auto mělo najeto 347tis,do té doby sním nebyly téměř žádné problémy,nicméně při tomhle nájezdu už mělo pár servisu za sebou.Poslední servis kolem 320tis se dělaly rozvody,repas turba,měnili se některé vstřiky a pod.Auto sem prodal na zimních kolech s tím že je vyměním za origo 18,které sem neměl doma a že dodám ještě druhý klíč který sem taky neměl.Auto se převezlo na servis k dotyčnému pánovy a pár dní na to sem mu dovezl kola,ale nebyl čas je přehodit,tak že se zastavím později.asi po 2 měsících mi volal že už by potřeboval ten klíč a ještě servisku...ta byla s tracená a to sem u prodeje oznámil.Klíč sem dovezl o servisce řekl znova že už není,vše se zdálo být ok..kola sem neměl kam zrovna dát,řekl že je tam mám připravená ad se stavím o víkendu...Poté sem to delší dobu neřešil,pořád pracovně pryč apod.Nicméně asi 2 měs.zpátky sem tam začal jezdit s tím že si konečně vezmu ty kola a odvezu je tetě.Bylo mi řečeno že kola jsou na skladě ad se zastavím příští týden.Následující asi 3 návštěvy sem slyšel pořád to samé s tím že zmrd přidal nemám pořád ale druhý klíč a servisku.Říkám klíč sem vám dal a serviska není...Dneska sem mu volal asi po 2 měsících..protože mně to tam přestalo bavit jezdit...to samé,není klíč,serviska a bohužel nám vykradly sklad a i tvé kola,do telefonu sem se zasmál a v duchu sem si řek že už to nebudu řešit.Jedu domu a potkám bratránkovou bývalou o2rs,tak to otočím a jedu za ní.Auto po pár km zastavilo ve vedlejší vesnici..sada zimních kol na autě,z auta vylezla slečna tak sem se jí slušně zeptal na druhý klíč,ale neodpověděla mi..chovala se docela podivně,vystrašeně a že si to mám vyřídit s tím komu sem auto prodal,nicméně ještě svítil tachometr a koukám na něm 250tis.Tak sem hned volal zmrdovy..nebral,nebo bylo obsazeno.Pak proběhlo pás smsek kdy sem se dozvěděl zase to samé že nemá klíč a servisku a že sem mu prodal totální mrdku a zatajil vadné turbo a nevím co všechno.Píšu mu že je lhář a že tímhle je známý a že pošlu na něj čoiku,dostalo se mi odpovědi klidně pošly letos tu už byla 3x.Mám mu jí tam posla po 4té? o kola se mi už nejedná ale jde mi o to že je to dospělý člověk,který lže a tahá lidi za nos jak malé děcko...

o 25.10.2014, 01:06 | kozlustechnykus
Coi, financak,... Pokud se neda nic jinyho, tak at se o nej zajimaji. To, ze tam nekdo byl 3x taky muze byt kec...
o 25.10.2014, 01:14 | crestik
já to vidím jako impossible to kloudně dořešit. Asi není nic sepsáno na papíru, beze svědků...je to na pytel, ale vlastně nemáš skoro nic. Leda jít cestou, že bys našel druhý klíč od toho auta a to by zcela náhodou zmizelo :-)
o 25.10.2014, 01:25 | 323Marty
Není nad životní poučení, že se zmrdama se prostě nekšeftuje a když už jo, tak že co nedostanu na místě z ruky do ruky už v životě neuvidim :o) Někdy je potřeba se prostě jen smířit s rčením že na každou svini se vaří voda, nebo prozaičtější - boží mlýny melou. Třeba bude jednou zmrd potrestán a Muff se naučí gramatiku. Tolik hrubek v pár větách sem už zase dlouho nečetl :o)
o 25.10.2014, 07:39 | Zdeny60
koncovka 3. pádu je OVI, tedy IIIIIIIIII, nikoliv YYYY
Jinak dobrá story:-)
o 25.10.2014, 10:54 | bafis
Myslim ze sis nabehl sam, pises ze je o nem znamo ze je zmrd a nechas mu tam valet kola peknejch par mesicu, tak co jsi cekal ??

Nicmene to ze stocil tacho by se dalo jednoduse prokazat kupni smlouvou kterou mas a v které je napsano a v kupni smlouve pro nového majitele bude o 100 min....to uz by dneska mohla byt minimalne pekna pokuta.
o 25.10.2014, 12:29 | crestik
Zdeny, všimnul sis 1 hrubky ze 4 (která se povede občas každému). Ale furt je to čitelnější, než počet překlepů = 2 až 5 krát počet řádků v příspěvku :-P
o 25.10.2014, 13:52 | Zdeny60
Všimnul jsem si všech, ale I/Y bije do očí nejvíc, jako mně a mě a td...
Překlepy jsou překlepy, ale hrubky...
o 25.10.2014, 15:20 | CRK
chib tam má opravdu hodnjě, to má Zdědy60 pravdu (tento text neopsahuje chibi, ale pouze překlepi :D)
o 25.10.2014, 15:48 | Chris
si bol blby, ze si mu doveroval. Vsetko ste mali zriesit pri kupe/predaji. Aj kolesa atd.

Horsie ak nemas kupno-predajnu zmluvu. Vtedy je to take diskutabilne kto ju stocil atd...
o 25.10.2014, 17:21 | HIGHTOWER
Nechápu, když víš, že je to zmrd, tak proč s ním kšeftuješ a pak proč jsi na všechno nepsal papír - předání auta, předání klíče, ve smlouvě, že servisní knížka není a nebude. Sice zmrd si nedělá nic ani z papíru, ale pro řešení u soudu je to něco jiného...

Co udělá ČOI, finančák? V podstatě nic.

A stočené KM? To je prostě o ho..., řekne, že auto bylo tam a tam a že on nic nestočil a jen na základě kupní smlouvy s 347 tis. a pak s 250 tis. to ukazuje, že km byly stočeny, ale kde je, kdo to udělal a v jakém úmyslu, což u podvodu se musí prokázat...
o 25.10.2014, 17:31 | Martyn
Tak jestli tohle neni jasnej umysl za ucelem obohaceni tak uz nevim co..
o 25.10.2014, 17:52 | HIGHTOWER
Jak chceš prokázat, že se obohatil min. o 5 tis., když každé auto je jiné, jiný stav. Trestní věci jsem dělal a tak vím, o čem to je... Prostě keci, že není třeba udělat trestné stáčení km je blbost, protože nasadit na to podvod je k smíchu, chtěl bych vidět, kolik lidí bylo vůbec šetřeno, natož odsouzeno, když v bazarech je 80% aut starších 5-10 let stočených jako standart :-D, téměř jako služba zákazníkům...
o 25.10.2014, 18:27 | Martyn
Co na tom chces prokazovat?? Muff prodal auto bazarnikovi za ucelem dalsiho prodeje, ve smlouve ma najete km. Baba ma kupni smlouvu od bazarnika s kilometrama o kilo nizsi, snad jednoznacne ne? Nejsem soudni znalec ale lol tady je skoda ROZHODNE vetsi nez 5k, nevim kolik se oktavky pohybujou ale podle me rozdil mezi 250 a 340k km muze byt minimalne 30-50tis..?
o 25.10.2014, 18:43 | HIGHTOWER
Když myslíš, že jednoznačné :-D Kdyby to bylo tak jednoduché, 3/4 bazarníků by už bazary nemělo...
o 25.10.2014, 18:47 | Martyn
Tak vetsina lidi kdyz uz zjisti ze maj auto stocene tak opravdu nemaj jak prokazat kdo to stocil, kdo proda auto do bazaru tak uz se vetsinou nezajima co s nim je dal. Tohle je imho uplne jina situace, ze se potkali prodavajici s origo km (muff) i kupujici s uz stocenym autem (baba) a mezi nima uz je jen jeden clanek...
o 27.10.2014, 13:08 | Chris
Martyn, ale okdial vies, ze ta zenska auto kupila a nejazdila na starych znackach ? Ved to nikdy nepise, ze mu vravela, ze ho kupila. Nemohla to byt len zmrdova frajerka ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.369 sekund.