Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Pneuservis - urgentne

o Navštíveno 1584x o
o 24.10.2014, 16:04 | muSlim | Upraveno: 2014-10-24 16:13:10
Mal som návštevu od pána Murphyho, takto tesne pred odjazdom na minidovču. Služobné auto (už dávno prezuté) sa pokazilo, odviezli ho do servisu, vzal som si náhradné (tiež prezuté) ktoré sa pri výjazde za prácou k zákazníkovi tiež posralo. Dostal som náhradné sa náhradné, tiež prezuté, ale na môj trip absolútne nepoužiteľné s mikrokufrom - Auris Hybrid. Neostáva mi nič iné než prezuť ženine auto, ktoré je regulérne objjednané na prezutie n 6.11, ale potrebujem to dnes večer ideálne po 19:00, alebo skoro ráno pred 8:00 zajtra.

S príplatkom za expres a prípadný nadčas počítam, zatiaľ sa ale nikto nenašiel. Obvolal som všetko, všade plno alebo v tú dobu zavreté. Kamaráti nemôžu z rôznych reálnych dôvodov.

Nepozná niekto niekoho, kto b poznal niekoho, alebo to priamo robil? Praha a okolie...

Vďaka, K.

o 24.10.2014, 16:25 | muSlim
Vyriešené, ďakujem dobrej víle ktorá mi prenechala jeden termín zajtra ráno o 7:30. Meno si nevybavujem, v tom hluku mi to ušlo, ale ozvi sa potom, máš to u mňa BIG TIME :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3439 sekund.