Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Parkinsonova nemoc

o Navštíveno 2319x o
o 22.10.2014, 22:17 | TROY
Hoši dotaz - máte v rodině někoho s parkinsonem? Otcovi kdysi diagnostikovali lehkýho parkinsona nicméně posledních pár měsíců se to zhoršuje a je to znát hlavně na tom jak se třese a nemá chut k jídlu. Nicméně je schopnej si dojít na nákup, vybrat peníze apod,ale doma je uplně marnej a nemužem nechat všechno na mámě aby za něj dělala.
Zajímalo by mě jestli máte nějakej postup nebo aktivity aby se doma aspon trošku hejbal apod.?

o 23.10.2014, 15:41 | Rustapha-659
ať se to někomu líbí nebo ne,určitě na to do jisté míry účinkuje pozitivně marihuana.Babi měla Parkinsona(pak se teda přidaly ještě nějaký jiný obtíže),ale značně jí to tlumilo ten tremor,s jídlem až zase tak úplně problém nebyl,aspoň ne zpočátku..Pokud na to táta bude ochoten na zkoušku přistoupit a bude pociťovat zlepšení(o čemž jsem přesvědčen-viz.moje babi),mělo by rozhodně význam to zkusit.Babi si to mlela jako majoránku do polívky/jídla obecně..2x za den na větší špičku nože.Co udělat s tím,aby se taťka doma hejbal,těžko říct..jde o to co je schopen nebo ne,případně jestli nejsou další důvody,proč není schopen doma aktivně(ji) fungovat.
o 23.10.2014, 15:43 | Leveler
Sousedka má takle nemocnou babičku a marihuana jim taky roste na zahradě takže pomáhá.
o 23.10.2014, 15:45 | Rustapha-659
Vzpomněl jsem si teď na legendárního pana Ponikelskýho z Krkonoš(nebo odkud on to byl..)
Vzpomněl jsem si teď na legendárního pana Ponikelskýho z Krkonoš(nebo odkud on to byl..)
o 23.10.2014, 17:11 | Luboš1
a trikrat sis na nej vzpomel :D
o 23.10.2014, 19:20 | HIGHTOWER
Tady ohledně trávy k "léčbě", nebo spíše zlepšení stavu při Parkinsonově nemoci není o čem vůbec mluvit, jsem rozhodně pro její požívání, neb na rozdíl od hulení huliči tady v tom případě pomáhá. Jen ani nevím, jak to je s tím legálním prodejem, asi se neprodává, neb úředníci jsou <> :-(
o 23.10.2014, 19:58 | CRK
HIGHTOWER: proč hned někoho odsuzovat? Prevence je prevence...
o 24.10.2014, 14:21 | HIGHTOWER
:-D Jo, v 18, 20 letech prevence :-D a nejlépe aby se neklepaly ruce v autě, tak šup si dát trávu :-D :-D :-D
o 25.10.2014, 20:34 | TROY
ok díky za typ :o)
o 25.10.2014, 21:42 | noclue
marihuana nelieci podstatu choroby, zmiernuje priznaky.
podstatu choroby vieme liecit cez dbs
tu je dobre zhrnutie v anglictine.
[ Link ]
ak by si potreboval viac info, daj vediet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3202 sekund.