Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaká sluchátka?

o Navštíveno 2302x o
o 22.10.2014, 09:19 | oranger
Řeším výběr sluchátek, používám je hlavně v práci u PC abych neslyšel kolegy, žádný běhání atd. Měli by bejt pohodlný a vhodný na nošení celých 8h v práci.

Doteď jsem používal Koss The Plug, zvukově celkem žumpa, takže asi cokoliv bude lepší. Koss odešli tak používám sluchátka od iPhone, ale není to ono, moc neizolují okolní zvuk.

Můžete někdo poradit? Něco tak max. do 2tis? preferuju sluchátka do uší

o 22.10.2014, 09:43 | Kamil
o 22.10.2014, 10:53 | slama
za mě tyto [ Link ]
o 22.10.2014, 11:41 | Zdeny60
Nedávno jsem půjčil dceři svá stará dobrá AKG400 (létapáně kolem 1997). Co by mladá hifistka, co dosud nedala "dopustit" na nějaký ty šputny, když si dala na hlavu AKG, tak její reakce byla? WOW! To hraje! A druhá reakce - a nahlvě je vůbec necítím, za to od špuntů se mi jen potily uši:-)))

Tož tak.

AKG 400 na bazoši za litránek a jsem vysmátej. Sice nebudeš plně tak supr in, ale zato budeš slyšet kvalitní muzikua zejména se ti přestanou potit slechy:.-)

Jinak jako variantu bych zkusil klidně i Bayerdynamic DT770/990pro, AKD500/501/401 a podobné výrobky, které fakt hrají, na rozdíl od jakýchkoliv šuntů, sorry - špuntů:-)
A od okolí dokáží zmíněné Bayery izolovat opravdu víc, než slušně.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3151 sekund.