Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc pri vyberu mobilu

o Navštíveno 2122x o
o 16.10.2014, 20:38 | PcGamer
Cau obracim se na vas pro radou jaky mobil vybrat. bude se jednat o 2 kousky. Pouzivany bude jen volani, psani, sem tam foceni a brouzdani po netu pres wi-fi.
Pozadavky (Sice asi kravinky, ale...):
smajlici v sms
fotak +-5 mpix s prisvicenim
barevny kryt( pro rozlisei muj/manzelky)
co nejdelsi vydriz baterie
cena samo co nejmin ale citam tak kolem 3,5 ze to bude
znacka ani mocc nerozhoduje
no a taky aby byl trochu spolehlivej a porad se nesekal
diky za vase navrhy

o 17.10.2014, 11:05 | vomy7
Nokia Lumia 520/530/630 akorat nemaji přisvětlovací diodu, jinak super volba. Jen si nejsem jistej se smajlikamam v SMS :D ale nejspis tam budou. Pokud koupíš Androida kolem 3,5tkč, tak se pravděpodobně začne brzo sekat.
o 17.10.2014, 19:27 | 323Marty
Se ženou máme oba Lumie 920. Nejlepší telefony, co sme kdy měli a dají se už kolem čtyřky sehnat... Já ho mám rok a nikdy se neseknul, nepotřebuje paměťový karty a nevim, komu by nestačilo 32GB - pro uživarele cca 26. Nic mi na něm nechybí a to, co popisuješ samozřejmě bezezbytku splňuje. Když je potřeba, vydrží nabitej i tři dny. Když používáš navigaci, vydřzí bez napájení tři hodiny. A nabíjí se bezdrátově - výborná věc! Prostě neexistuje nic, na co bych si u něj stěžoval.
o 17.10.2014, 19:38 | PcGamer
Kluci diky, koukaam ted po nich celkem se mi zamlouvaji, musim taky koukat aby je meli u nas v obchode, pac pres net ho nechci.
Skoda ze sem tu 920 u nas kolem 4 nenasel:/
ale ta 520 i 630 nevypadaji vubec zle a maj je u nas:-)
o 17.10.2014, 19:44 | MazliG
smajlíci v sms - to je SM .o)

hele včera jsem obj. ženě tohle:

[ Link ]

- já mám S3 a docela spokojenej - tohle bude podobný ...

předtím jsem měl 2x Lumii s WP a jebat to - nebrat ... už jen synchronizace - prostě divný .. zlatej prostoduchej androjt
o 17.10.2014, 19:50 | PcGamer
:-) smajlici:-)
proste se mi to libi:-)
takysem koukal na myphone fun 2
tak ted babo rad:-)
o 17.10.2014, 22:57 | 323Marty
Ona se už nová 920 neprodává. Já mám obě od prvních majitelů. Oba šli kupovat Lumii 1520. Tolik peněz bych za telefon nedal a mít novej nemusim, to mě netíží. Nevim, co Mazligovi vadí zrovna na synchronizacích? Prostě jednou si synchronizace nastavíš a pak už o nich nevíš... Já samo nikomu nokii nenutim, jen tvrdim, že ty, co máme my, jsou rychlý, maximálně funkční, bezporuchový a systém WP je naprosto pohodovej...
o 19.10.2014, 11:06 | Zawe
asi nejlepší cena/výkon byla Lumia 620, ale ta se uz asi neda sehnat. Bohuzel 530 nebo 630 (635) jsou strasne divne HW osekany :/ Jinak jsem prave taky majitel 920 a WP jsou super. Nemužeš se v tom hrabat jako v androidu, ale zvlast, kdyz chces takhle levny telefon, tak WP je mnohem lepsi volba nez android, ktery aspon trochu spolehlive jede az na drazsich modelech.
o 19.10.2014, 11:17 | fredh
já měl lumii 800 a teď má galaxy s4 mini a nejradši bych ho hodil do kopru. Pomalý to je, furt to zadrhava, restartuje se to každou chvíli.

Příští telefon jedině lumii, tak rychlej a spolehlivej systém je prostě bez konkurence. Nějaký omezení tam jsou, ale pokud jen volám, posílám sms a brouzdám na netu, tak mě neomezuje nic.
o 23.10.2014, 14:54 | PcGamer
Zdarec tak jsem nakonec koupil Lumii 530,
diky za rady.
Rozhodoval jsem se mezi 530 a experie M ale jelikoz jsme kupoval dva a litr rozdil na kazdym tak sem vzdal tu lumii:-)
Zatim se s ni ucim tak snad to bude ok:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3567 sekund.