Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Notebook

o Navštíveno 1843x o
o 16.10.2014, 19:25 | Cenda
Prosím o radu s výběrem. Teď mám Vaio, což byla z hlediska spolehlivosti a funkčnosti hodně velká chyba. Naštěstí se jej zbavím.
Docela zajímavě vypadá toto:
[ Link ]

Požadavky:
displej 14-16", dotykový
SSD 258, funkční kombinace hybridního, nebo snadná výměna za vlastní SSD (záruka?)
numerická klávesnice
procesor cca i5 (výpočty programů), jde ale hlavně o svižnost
výdrž od 4h v reálu stačí
LAN - vestavěný RJ45
dobrá a funkční wifi
Windows

cena 20-26t s daní

o 17.10.2014, 06:16 | kadel21
Cenda: ja mam ted taky VAIO Flip 15 a nemam s tim zadny problemy. Co je tam spatne?

Kadel
o 17.10.2014, 08:28 | Cenda | Upraveno: 2014-10-17 08:30:54
kadel21> všechno, ale potíže se tak nějak střídají. Vypadávající pomalá wifi, dřív mi párkrát naběhla modrá smrt-reklamace a upgrade biosu, programy se samy zmenší na lištu, reaguje/nereaguje touchpad atp. Někdy naběhne po pár vteřinách, není ale vyjímkou, že čekám pět minut. Výborný je buzení ze spánku nebo hybernace, kdy se počítač i v zavřeném stavu sám zapne a svítí obrazovka = když jej potřebuju, je vybitý.
Jsou to třeba kokotiny, ale když potřebuju dělat, tak mě to zdržuje a hlavně vytáčí.
Opětovnou instalaci jsem dělal několikrát, už na to nemám nervy.
Nepoužívám nijak zvláštní programy, co bych neměl v kanceláři na dalších PC.
o 17.10.2014, 09:23 | kadel21
Cenda: aha, mno wifi prej maj slabší no.
U zaklaplýho víka sem párkrát taky přišel a bylo to vybitý, ale pak sem si nastavil, že u zaklaplýho se má hybernovat a je to ok. Ostatní sem teda nepozoroval.
Sorry za to OT

Kadel
o 17.10.2014, 11:00 | Docthor
Taky mám Vaio a max spokojenost..nechápu..

jinak zkus shopy jako TS Bohemia, alfacomp.cz atd.. Alza krom reklamy zrovna nevyniká ani cenama ani přístupem pak k reklamaci ;-)
o 17.10.2014, 14:48 | Cenda
kadel21 > to mám nastavený taky a prdlajs, občas se prostě sám probudí. Jsou s ním od začátku problémy. Prý je ale rozdíl starý Vaio a nový modely.

Postnul jsem Alzu, kvůli popisu, jinak tam nenakupuju.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.