Navštíveno 4372x

mame tohle na zahrade, stav viz foto
ma to cenu? chce to nekdo? nebo klasika zberne suroviny?

vaha cca 80 kg, ve sberu odhaduju tak 400 kc

14.10.2014, 21:04 |
Kapka (M)
Kde to máš? Praha?
jj je to v Praze 5 jinonice
očistit,striknout a je to luxus vana. Není nad litinu
cupra.165: nechces za 400 luxus :-) ?
Todle má větší cenu jak 400Kč takže nespěchej a hod si na to inzerát.Můžeš dostat i nákou tisícovku!
ok, prosim moderatora o presun do inzeratu, jako P:
pro me bude zadostiucineni kdyz dostanu vic nebo stejne jak ve zberu, a jeste to nekdo pouzije aspon jako objekt
No dobře tendle stav je tak za 2-3000Kč a po renovaci klidně 9000Kč takže nebud blbej a neprodávej za 400Kč jinak si udělám výlet a prodám to za Tebe:)

14.10.2014, 22:49 |
Luboš1 | Upraveno: 2014-10-14 22:52:38
oukej kdo si teda chce vydelat hypotetickych 9600 volejte prosim tel z profilu nebo sms nebo maila

15.10.2014, 15:27 |
CervinVega | Upraveno: 2014-10-15 15:29:50
tu v inzeratu zvenku ani nekytoval, i vevnitr je nerovna... bude to chtit i brousit, ne jen otryskat...
udelat kolem horni hrany ram z teaku, zakulatit...
nebo alespon takto>

uzasny, presne tohle v interu ani na zahrade nechci, chce to teda nekdo odsud na renovaci?
semysak: ani nevíš, jak Ti rozumim :o)))
By mě zajímalo, kolik by ta kompletní renovace stála a za kolik by se nakonec podařilo prodat. Myslim, že to pětikilo ve sběrnejch surovinách neni až tak marný :o)))
no právě že, každý to chce, nebo v tom vidí majetky, ale ja to bohužel mám,
představuju si po renovaci něco jako černej vnějšek a zlaty vnitřek + nožičky a naplněný červeným vínem a nějaký bakchanálie vtom
tak nakonec si pro to prijel pan v zelenem svetru, bude ji mit do koupelny v rustikalnim stylu, pri te prilezitosti se zjistilo ze jedna noha chybi, zajimave...