Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklamovat mobil?

o Navštíveno 2118x o
o 13.10.2014, 17:40 | AR
Je to na reklamaci? LG L3 od TMO, žádná customizace, téměř žádné appky, jen idos, jedna na smsky, mekáč a pak nějaké googlí. A problém je ten že se ten tel musí pravidelně minimálně jednou za měsíc resetnout, resp vypnout a zapnout protože jinak se nikam nedovolám, vyberu číslo/kontakt a kliknu volat a prd nic se nestane, po restartu ok. Něco podobného i SMSky, nelze vkládat text, po restartu ok.

Vzhledem k tomu že se to projevuje nepravidelně, tak to vidím tak že to borci převalí do factory reset a řeknou že je to ok, takže budu tam kde jsem, nebo to u tmo funguje i jinak?

o 13.10.2014, 17:44 | Rajdlos
Odpověděl jsi si sám.
o 13.10.2014, 17:49 | TROY
spíš si sežen někoho z LG , nicméně tohle je nestandardní chování toho telefonu :). Už jsem si prošel cca 7 reklamacema tlf. tak vim co a jak ;) , ale taky bude dost záležel jak to má LG vnitřně nastavený na reklamace
o 13.10.2014, 18:18 | AR
Rajdlos: no právě, leda bych se zkusit optat na pobočce jak by k tomu přistoupili?

TROY: jako že to jít zkusit reklamovat přímo do LG?
o 13.10.2014, 18:33 | tappaja
Treba to neni zavada a je vlastnost?
o 13.10.2014, 19:24 | AR
tappaja: tak v tom případě sem to měl reklamovat před rokem a něco protože to předtím nedělalo ;)
o 13.10.2014, 20:06 | Leveler
Kazdej system potrebuje obcas reset;)
o 13.10.2014, 20:23 | AR
ale tak jo, už to prostě cvičně mesíčně resetuju, ale teď za poslední tři dny sem musel 3x resetovat :(
o 13.10.2014, 20:25 | AR
Jinak koukám že jediný ofiko servis pro LG je Britex a vzhledem k tomu co sem tady čet je to předem prohraná bitva co?
o 13.10.2014, 20:38 | TROY
proč? 6x britex a 6x uznaná reklamace :)
o 13.10.2014, 21:03 | Luboš1
me britex taky opravoval huawei p6 udajne neprisel dil tak ho poslali po 29 dnech zpet, jenze jak vedeli jaky dil maji objednat kdyz tel ani neotevreli? :-) proste na to serou, takze ja bych asi rekl jinou zavadu, treba ze se obcas prehriva, ja jsem ho tam poslal stim ze se seknul rozpalil se jak cip ze se na nem dali delat vajicka. tak polali zpet ja si vybral p7 a byl jsem spokojenej :D
o 13.10.2014, 21:27 | Leveler
A používáte náky task mangery prostě něco na vymázaní ramky atd?
o 13.10.2014, 21:59 | JA
android...to není chyba, to je vlastnost :)
o 14.10.2014, 07:28 | AR
hmm takže to hrát na něco jiného? ;)

Leveler: tak tady bych řek že task manager moc nepomůže protože v tom tel není nic krom 3 appek a továrního softu a on se nesekne, ale prostě na požadavek vytočit číslo nereaguje, jinak v seznamu atd si můžeš listovat. Totéž u SMSek, zobrazí se pole pro vložení textu i SW klávesnice, dokonce přijímá údery do kláves ale nic nepíše :(

JA: no je to možnost ;) proto je tohle asi můj poslední droid, po něm max wokna nebo ios ;)
o 14.10.2014, 10:31 | Leveler
Hele todle se mě 2x stalo u mého telefonu když si sním vehemetně hrál můj syn:))Chtěl sem napsat třeba SMS nebo web adresu ale nešlo psát.Tak sem jen vymazal ramku a zase pohoda:)) Ale je fakt že já mám v telefonu cca přes 100 aplikací:))+ ty čistící aplikace a vše jede perfektně.

A on i iOS není uplně bez chyby:) Mám Android i iOS a každý má svoje. Ale z 90% jedu jen android(telefon) IOS(tablet)
o 23.10.2014, 11:26 | AR
Luboš1: hele jak si přesně popsal tu závadu? Jako že se celeý foun rozehřál nebo jen baterie?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3528 sekund.