Navštíveno 6883x

11.10.2014, 16:53 |
tesil Dnes jsem vylezl na parkoviště před obchodem a vedle me parkoval tenhle krasavec.

11.10.2014, 16:54 |
tesil

11.10.2014, 16:55 |
tesil

11.10.2014, 16:56 |
tesil

11.10.2014, 16:57 |
tesil

11.10.2014, 17:03 |
tesil U auta s objevil i majitel, starší pán v saku, vůbec s k tomu autu nehodil. Chvíli jsme pokecali, je snad jedinej v ČR. Říkal ze si proste chtěl udělat radost něčím neobvyklým. Ukázal aji motor.
3,6 bi-turbo, 415ps. Výkon lehce zvednutej po výměně rozvodu. Převodovka snad z corvety nebo čeho, prostě moc hezky.

11.10.2014, 19:46 |
Chris thumbs up
pekne, na mobile jsou 2 jedna za 765tis a druha za 1.2, v serii zrychleni 5.3 na rok 2001 pecka

11.10.2014, 21:59 |
Padre škoda s takovým autem jezdit do obchodu
Tohle jsem u nás viděl jen jednou naživo a je to mazec...

12.10.2014, 04:55 |
Drtič Lotus omegu ma jeste jeden od nas. Sedi mi popis. Starej sedivej deda v saku,ale nesedi mi kola a spz. Takze jedinna nebude urcite. Pan ma jeste 3x Esprit a 1x elise. Toho mu ale nabourali na d1
Jedna byla asi 10let zpět v Ostravě, měli jsem ji v lakovně, ale kdo ví kde skončila.
B je Beroun? Tam měl tuhle raketu táta Ondry Fencla, onehdá mi jí tam ukazoval ještě Marauder...
takový město tu máme tak jo? :D

12.10.2014, 11:55 |
tesil | Upraveno: 2014-10-12 11:56:25
Vola uz jsi ze sebe udelal, tak v tom nepokracuj:-) Beroune z Mimoňe.

12.10.2014, 12:02 |
Rudi xenon - kdyby na rok 2001, ale oni to sou začátky 90.let :-)
[ Link ]

12.10.2014, 12:41 |
tesil Jj, ten na fotce ze vcerejska je krasnych 24 let starej.
napsal jsem to blbe rok 1991 :)
Jako H-Honza, měl jí na půdě. Taky mi jí ukazoval. Byl tam ještě DeLorean.

13.10.2014, 18:07 |
tesil To jako ma nekdo na pude auta?:-)
Někdo na půdě...

13.10.2014, 20:17 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-10-13 20:17:21
Někdo má patrovou garáž...
Prostě jak to jde :-DDD

jó, takovýhle auta už nebudou :-(

14.10.2014, 06:33 |
tesil Collin: V Brně Modřicich, kousek od Olympie.
tuner: k čemu patrová garáž, když tam má jen jedno auto co za něco stojí? :D
Že by to byla provokace? :D
C.W.O.K.: Ja teda vidim 4 auta co za to stoji a tezko zhodnotit, ktere bude nejhodnotnejsi. V dlouhodobem vyhledu to bude jednoznacne fialova Felda...
Lotus je pecka a krásnej sleeper.
Tuner#2: Podle čeho usuzuješ, že by zrovna Felda měla být nejhodnotnější auto? Pochopil bych to staré cabrio, ale než ta vínová bude mít nějakou cenu, tak uplyne hodně dlouhá doba a stejně to nebude žádná vysoká částka. Možná něco nevidim, ale tohle nějak nechápu. I kdyby měla najeto pár tisíc, tak to stejně neni nic extra.

17.10.2014, 19:36 |
CRK je to tak... bylo jich vyrobeno jen pár kusů...
[ Link ]

17.10.2014, 19:39 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-10-17 19:42:03
P.E.T.R.: Protože se znám s majitelem a jde o Feldu MTX cabrio...
Ač to není žádný designový unikát a třeba Favoritu MTX Roadster to vzhledově nešahá ani po kotníky, tak jich bylo vyrobeno jen kolem 30ks, takže opravdu za pár let to bude hodně cenný unikát...
Takže auto daleko cenější než ta obyč stará bílá Felda, která existuje v tisícovkách dalších jím podobných. Ale pochybuju, že se tady rejpal C.W.O.K. a CRK chytí za rypák a půjdou si za roh dát pár facek :))

17.10.2014, 19:44 |
CRK aha, tak to jo, ale počkám si až pořádně stoupne cena, levnou feldu bych si nekoupil :D
OK, z toho obrázku to neni poznat. Asi je jich málo, ale zrovna MTX Felda se mi vůbec nelíbí a jak píšeš, Favorit MTX je mnohem hezčí a byla doba, kdy jsem ho i chvíli sháněl, ale už před pár lety byly za dost peněz.
tak jste si to vysvetlili a muzeme se vratit k autum, ktera jsou hodnotna spis diky svym vlastnostem.
tuner: tak to mění situaci, cenu má stále to jedno, ostatní 3,5/kg? opravdu se divim že si tímhle někdo dokáže zaplnit zbytečně garáž.

18.10.2014, 13:26 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-10-18 13:28:04
C.W.O.K.: Ehm, ktery je ted to jedno?
BTW ta garaz (mysleno auta) ma uz dnes hodnotu silne pres mega a dost velkou zasluhu na tom ma ta spodni rada, takze uvadenim ceny vykupu srotu delas ze sebe blbecka v tomto postu podruhe...
A muzes nam teda sdelit, co je tam za takovy skvosty?
Je taky otázka, zda by se našel někdo, kdo by ty peníze za to dal. I kdyby každé z nich bylo vyrobeno v počtu 1ks, tak nějak nevidím důvod k tomu, aby to mělo větší hodnotu, než je aktuální výkupní cena železa. Pro mě to není ničím zajímavé a hodnotu to nikdy mít nebude, ale třeba pro někoho ano...
kozlustechnykus: ...ty snad nevidíš ty zlaté cihly před předními koly?

18.10.2014, 14:11 |
CRK Ty woe.. Uz toho nech :)))
Bože tak už tady přestaňte prznit tak hezký příspěvek ;-)

18.10.2014, 14:51 |
tesil Tak tak, vsichni tady krome Tunera vi, jakou maji ty kramy realnou hodnotu, tak se na to vyserte a radeji sem nekdo dejte neco zajimavyho z 90. let.
Jestli teda nevadí, že to není z 90.let a má to skutečnou hodnotu :)

nekdo zbíra hokejove karticky, propisky atd, a nekdo auta jako tady od tunera... nevim co tu porad resite karticky a i propisky taky cenu nemaji a nekdo je proste zbira... sice ty auta nemaji nejakou ohromnou cenu, ale treba citova vazba k nim je vetsi cena nez prachy....
Jen k tý Felicii MTX. nechápu, jak takovej designovej úlet může nějak výrazně nabírat na ceně. Tipuju, že kdyby někdo na prvním ročníku designérské školy namaloval takovýto detail do svý školní práce, tak ho vyhodí :D

18.10.2014, 15:35 |
CRK Luboš1: pravdepodobne myslis slovo sbírá? :D jinak, pokud si to prectes poradne, tak je to spis namireno proti nekomu, kdo tem autum prisuzuje milionovy hodnoty a na to se neda nereagovat ;-)
tuner: samozřejmě ta stará felicie co byla myšlena hned od počátku. to ostaní milionovou hodnotu nebude mít ani za 50let. jedinou milionovou hodnotu tu má tak ten lotus omega.

18.10.2014, 16:33 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-10-18 16:39:22
C.W.O.K.: Tak ještě jednou a naposled...
Pořádně si přečti co píšu. Staré Felda v takovém stavu je v tisícovkách exeplárů (stačí zajet na sraz FCC klubu) zatímco MTX Felda je jen v malém počtu, takže historicky rozhodně naběhne na ceně víc. Pokud bys sledocal inzerci, tak nedávno byla jedna za 300tKč a už v inzerci není.
A co se ostatních aut týče, tak dole je Rapid cabrio od Anglické firmy co chodí od 100 - 200tKč dle stavu (bylo jich vyrobeno poměrně hodně) a vedle něj je Rapid MTX cabrio a to je auto nejenže krásné, ale ještě vzácnější než Felda, neb jich MTX vyrobilo 12ks + 6 v Německu u p. Heizingera...
Pokud si někdo nadále myslí, že v té garáži není víc jak 1 mega a vidí v tom jen cenu šrotu, tak velmi rád budu odkazovat na tuto diskuzi případné prodejce, neb Metalex v garáži za cenu šrotu bych snesl klidně víckrát, že by i moje 60m2+ garáž byla malá...

walish: Znáš se s majitelem, nebo jsi našel nějaké konkrétní info k tomu autu?
Pokud jsi jen stáhnul fotku z netu, tak to na 99% bude jen nějaká replika na podvozku Brouka a bejt to s evropskou značkou, tak klidně i na podvozku z Rapida... V takovém případě nevidím já nějakou extra vzácnost, ale jen pěknou repliku vzácného auta.

18.10.2014, 17:28 |
tesil Ano ja si porad myslim, ze je v ty garazi krome te stare feldy velky hovno aji kdyby to bylo vyrobeny jen v jednom kuse.
az budu velkej chci taky resit takovyhle zbytecny veci... ale bavite me docela :-)
Tuner#2: S majitelem jsem prohodil jen pár slov, fotka je focená osobně měsíc zpátky. Replika to není. Koupeno v nějaké aukci, majitel má ještě spoustu krásných aut.
Tady ještě jeden krasavec

...když za to dá nějakej bambas 10 mio, tak ať. Pro mě to bude vždycky jen šunt. Takže jako tesil.
nahodou já věřim že ten rapid od metalexu tu cenu mít bude, mě se to i celkem líbí (střechu mohli udělat hezčí). Nelíbí se mi ta verze kde zůstal celej boční díl tý kastle.
Tuner2: máš víc fotek toho cabria?
Kadel
walish: Pokud je to originál, tak všechna čest, ale tam jsme s cenou úplně někde jinde než tady...
tesil: Naštěstí je řada lidí zcela jiného názoru...
kabel21: Jen tak v rychlosti jsem zabrousil do databáze.

Tuner#2: To já vím, že je to o nějaký ten řád jinde, stejně jakto tady :) Nedávno myslím byl jeden kus vydražen za 35M liber :)

tuner: mě je úplně jedno co tam je a jak říká tesil, ikdyby to bylo vyroběný v jednom kuse, radši bych to nechal venku v rohu zahrady než zbytečně zabírat garáž. ale každý jsme jiný. a to poslední cabrio co si dal je totální vrchol zrůdnosti tedy.
C.W.O.K.: Nikdo Vás tady nepřemlouvá aby se Vám ta auta líbila. Fotky jsem sem vložil jako ukázku skladování aut a ne diskuzi o nich, kterou jsi rozjel ty zcela evidentně učelovou provokací a tvrdit i teď po zjištění o jaká auta jde, že by jsi je nechal venku v rohu zahrady ukazuje na Tvou ubohost...

19.10.2014, 21:45 |
gizmi Ach jooo... :( Lotus omega a "zasrate" tema skodarnama... to je vazne ulet uz.. :(
ja ve statlu vyfotil jinou.
...cimz je jich tu vic, nez skodaren bez strechy, takze hodnota jde razem doprdele.

20.10.2014, 11:58 |
AR hmm takže když je jednoho auta vyrobeno jen 1-2 kusy tak to automaticky má cenu miliónů? sakra sakra....
v Bratislave vim taky o jedny
Kadel
v sobotu sem na tu Omegu koukal v Brne u Bauhausu...takze asi daily car :)
googlit asi umíte, ale kdyby někdo byl lenoch :)
[ Link ]
tuner: nevidím na tom nic zvláštního to skladování. plno lidí má takto narovnané celé stodoly. ale promin, nazývat mě ubohým když se mi nelíběj tyhle vraky na kolečkách je jen ukázkou tvého komplexu.