Navštíveno 2499x

10.10.2014, 00:57 |
Alig Ahoj lidi..jako laik v tomto tématu se chci optat. Peugeot 407sw 1.6Hdi...netopí..četl jsem ,že odcházejí servo klapky co otevírají teplý vzduch..v tomhle případě vše funguje jak má. Tak se chci optat-může mít klima něco společného s teplým vzduchem? Nebo termostat či něco jiného?

10.10.2014, 07:23 |
Komba máš digi klima?ta by možná už mohla ovlivňovat teplotu,ale při vypnutý klimě by vše mělo jít.Pak taky může být zavzdušněný systém nebo netlačí vodní pumpa,to byse ti prozměnu mělo rychle ohřívat.Zkusil bych sahnout na hadice co jdou do topení jestli opě hřejou:)Ještě auta mají ventyl co zavírá teplou vodu do topení,ten může taky blnout,ale nevím v tvém případě jak to maj udělaný.

10.10.2014, 10:55 |
Alig Hadice jsou ohřáté až k topení uvnitř auta. Někde jsem našel ,že přímo na topení je někde ten ventil (termostat),který se často se.e. A když jde teplý vzduch až přímo k topení,tak se přikláním spíše k tomu ventilu.

10.10.2014, 20:30 |
Komba Ten ventyl je to co jsem popisoval,ten zavírá tu teplou vodu do topení.klidně by to tak mohlo být.On je většinou až na topení a tam už ty se zřejmě rukou nedostaneš.Jestli fungujou klapky na distribuci vzduchu bys možná slyšel,když do toho zapečeš bude ticho,tak by snad bylo slyšet jestli se hýbou:)

11.10.2014, 15:58 |
Jozzo máš někde schéma kde je ten ventil před tím topením?