Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Paypal - postup...?

o Navštíveno 1832x o
o 08.10.2014, 07:28 | camron
Zdar,
potreboval bych poradit od zkusenejsich. Chci zakoupit z ebaye z GB jednu vec. Borec mi poslal SMSkou nenakou paypal adresu (paypal.xxxx.xxx@gmail.com) a ze pres to to mam zaplatit. Ucet na pp mam,ale platil jsem pres to tak dvakrat x-let zpatky. Co si s tou adresou pocit? Nejak mi to smrdi, nevim proc....

o 08.10.2014, 07:38 | CervinVega
tak urcite ne pres sms, ale ofiko pres ebay, at je to dolozitelny/propojitelny s tim prodejcem... pak das adresu normalne do okenka komu, vyberes menu, za co, vyberes/napises svoji/dodaci adresu a das poslat
o 08.10.2014, 08:10 | kadel21
posilal sem takhle uz par penez, vyberes kartu Send money a vyplnis jeho email (kterej on ma vazanej na paypal ucet).
Ale jak rika CV, pokud je to ebay nevidim duvod to neposlat primo pres ebay.

Kadel

foto k příspěvku  od kadel21

o 08.10.2014, 09:31 | Mr.Scully
Paypal adresa = emailová adresa. Takže i kdyby měl paypal lucinka.pusinka@pica.cz, tak je to legitimní. Pokud mu obecně věříš, tak zaplať, pokud mu nevěříš, tak neplať. Ale o adrese to není :-) Jak píšou kluci, tak taky bych spíš si to nechal vystavit na ebay, je pak lepší ochrana.
o 08.10.2014, 16:46 | camron | Upraveno: 2014-10-08 16:47:12
Prodejce původně neměl specifikováno zasílání mimo GB. Asi se mu to nechtělo předělávat, tak to možná řeší přes tu SMS/mail. Jen úvaha...

No a jestli mu věřím? Nikdy jsem s ním neobchodoval, takže tak....safra :-(
o 08.10.2014, 16:51 | CRK
Nechápu, že vždycky, když chce někdo poradit, dá sem co nejmíň informací, co je vůbec možný... Proč nenapíšeš, za kolik to je, co to je, nebo přímo odkaz na toho prodejce a pak se dá líp poradit. Nehledě na to, že tě případně chrání i PayPal, tak o co jde?
o 08.10.2014, 18:03 | LukeFab
Taky jsem dnes posílal větší obnos borcovi do Austrálie.Byla to aukce z ebay,ale neměl tam uvedený,že posílá do zahraničí,ale pošle mi to.Tak jsem to zaplatil taky tak přes send money atd.Snad to pošle a ja nepřijdu o peníze,když to není přímo přes ebay.Ale do popisu transakce jsem to popsal,tak snad mě kdyžtak paypal pomůže.Prodejce má dobrý hodnocení.
o 08.10.2014, 18:11 | camron
Spíš mě zajímal ten postup s emailem a vysvětlení se mi dostalo. Problém se už vyřešil, chtěl jsem po prodávajícím, ať to na vaši radu prožene přes ebay a nebyl z jeho strany problém, takže spokojenost. Díky...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.27 sekund.