Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Servis na Škodovku v Praze

o Navštíveno 2202x o
o 06.10.2014, 18:01 | Luke_288
Umíte mi někdo doporučit nějakej servis na koncern (superb a oktávka aktuálně)? Leta jsem jezdil do Porsche na Smíchově, nicméně po posledním velkým servisu na oktávii tour na který to auto muselo jet v pondělí a ve středu znova, prtž to nestihli (přestože bylo řádně objednaný), faktuře na 16K a hlavně po výpovědi lidí na který jsem byl zvyklej, už tam nejedu. Zkušenost mám i s Opatem, ale to je ještě větší hrůza- objednaní zadního nárazníku, jednoho park čidla, a přelakování kufru záležitost na 25 pracovních dní (díly měli druhej den) a avizovali max týden.
Potřebuju aby ten servis měl rozumný zázemí, šikovný lidi, možnost platit kartou. Něco jako marra, kterýmu vozim Volvo.

o 06.10.2014, 18:21 | HIGHTOWER
Tvl, tak to je masakr, se ti nedivím, že hledáš jinde. Mohu se ti poptat lidí z práce, kam jezdí, ale vesměs co vím, tak Jarov nebo Autostyl, ale zda to je opravdu v pohodě, to netuším.

Jinak Porsche Smíchov celkem potvory, známej tam dával na opravu staršího Transportera po "sendviči", měnil se předek + zadek, na pojistku, a naférovku na fakturu si naúčtovali i nějaký střešní nosič bo co za 16.000,- Kč a byl pak trochu problém, neb se pojišťovna pěkně cukali proplatit vůbec to, co opravdu se opravovalo!
o 06.10.2014, 19:04 | schwaboid
Skoda simply never ... :-) Sorry musel jsem, vždyť máte servis na každém rohu, největší to výhoda okřídlených .....
o 06.10.2014, 19:51 | Luke_288
A prave proto, ze je servis na kazdem rohu se ptam na nejakej vyzkousenej. Znas?
Btw co se treba rika o mercedesech nebo bmw se kteryma dost lidi jezdi radsi do Nemecka?
Stejnou zkusenost mam i jednim servisem Volvo.

HT: Jarov je zas takovej mega servis, mozna bych radsi neco mensiho.
o 06.10.2014, 22:00 | M.Á.R.A. | Upraveno: 2014-10-06 22:02:34
Jestli nepožaduješ vyloženě autorizák, ač není problém i servis vozidel v záruce, včetně razítka do servisní knížky, můžeš zkusit nás [ Link ]
o 06.10.2014, 22:21 | Luke_288
Sice lehce z ruky, ale Hod mi na sebe nejakej kontakt, supa uz v zaruce nemam, takze autorizak asi netreba navic potrebuju neco mimo pravidelnou prohlidku.
o 06.10.2014, 23:00 | M.Á.R.A.
777 856 058
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3355 sekund.