Navštíveno 1320x

Mám dotaz na přístup jen s možností prohlížení, bez možnosti zadávat platební příkazy. U servis24 je to po zadání kodu a hesla a příkazy pak provedou po zadání dalšího kodu (SMS na autorizovaný telefon). Jak to funguje u KB?

06.10.2014, 08:37 |
fredh já tam mám normálně internetový bankovnictví, ne jen prohlížení.
Dostaneš certifikát - soubor, ten musíš mít při přihlášení načtenej a když provádíš platbu, tak zadáváš heslo a kod z sms.
Jo, to je mi jasný, chci, ale druhej přístup, jen prohlížecí.

06.10.2014, 10:31 |
AR tak to se spíš optej bankéře, ale myslím že by to mělo jít. Když jsme zakládali účet tak se dělaly dva přístupy do online a určovalo se tam co a jak, limity atd.

06.10.2014, 11:32 |
schwaboid | Upraveno: 2014-10-06 11:33:48
Tvl, to je složitostí, u servisu24, řeknu kupříkladu manželce číslo klienta, heslo pro přihlášení a může se kochat tou krásnou nulou co tam máme, to samý bych chtěl u druhýho účtu (KB), ale tam bych chtěl být ten co kouká já. Účet naopak není můj, nemám se koho zeptat.

06.10.2014, 12:19 |
AR žeby trochu přísnější zabezpečení? Co je na tom divného? Je mnohem lepší když každý user má svůj account.

06.10.2014, 14:47 |
Cenda můžeš tam přidat další osobu, která bude mít k dispozici limit 0Kč pro transakce, takže neudělá nic. Stejně tak ji nastavíš oprávnění, co všechno může sledovat. Přihlašuje se vlastním certifikátem a heslem.
Předpokládám ale, že to půjde přes banku, sám to (asi) neuděláš.
Jo, takhle to bude stačit