Taky už nějakej pátek jezdim na fullu různý druhy "downhillů" a byl sem mockrát označenej za magora, ale může mi sakra někdo říct, co je tohle?? Jak dlouho natáčeli tenhle klip a kolikrát u toho hlavní aktér umřel??? [ Link ]
10 - 15 let zpátky jsem taky neměl zábrany udělat na kole cokoliv... Dokud člověk nic nemá - babu, děcka, úvěr atd. tak je mu to celkem fuk... a myslím, že borec bude mít maximálně podřené nohy od kamenů. Mě by zajímalo kolk to video sežralo plášťů :D
323Marty: Tak nejefektnejsi mi teda prijde jen to salto na konci. :-/ Jinak asi jo, je to nebezpecny, ale pro profika urcite ne o moc vic, nez pro tebe downhill u vas za barakem... Navic dost to urcite zkresluje kamera, ale stejne - zas takovej extrem to nebude. A to video jde najit i na youtube, z nehoz sem jde pohodlneji vlozit prehravac...
Ten Red Bull je ve srovnání s tím prvním odkazem "jednodušší a bezpečnější" s tom, že jedou dost v písku, prachu, měkčím povrchu, takže sice si hubu rozbijou, ale je to do měkčího, to na těch skalách tam přijít chyba, je fakt asi po něm... Jinak oboje masakr, je pravda že to vypadá hoodně krutě, ve skutečnosti to tak mooc nebude, ale i tak, ty skoky...
Tohodle chlapíka já fakt můžu, pominu ted jeho úžasnej skill na kole... Ale co bych chtěl říct, že jeho videa jsou naprosto famózní, režie, kamera, hudba, prostě super v každym detailu... Má toho už spoustu natočenýho, a každej klip je mazec. Namátkou: Youtube video: