Navštíveno 3479x

03.10.2014, 14:27 |
Kapka (M)
přišel čas změny mobilu..mám u T-Mobilu možnost si něco vybrat za 8500,-s DPH..sámo možnost si něco drobného doplatit ze své kapsy..
[ Link ] =
co si tak vybrat? koukal jsem do recenzi na ten novy Huawei P7..a docela ho chválí za tu cenu..doted mám Samsung S2,který poputuje k ženě :-)
ahoj, jak na to spechas? ja si jdu pro P7 dnes kolem 16hod, tak pak muzem pokecat ohledne prvnich dojmu a co budes chtit ti zjistim, overim atd :D dal sem reklamovat P6 a nestihl jm prijit dil tak jsem si vzal p7 a myslim ze podle recenzi vypada skvele,, pry musi doladit nejakou chujovinu se stahovanim vrchni listy, pry by to mela vyresit aktualizace a melo by to byt cajk... myslim ze ta ty loe nic lepsiho nekoupis...
jedine co me vadi tak, ze nedavaji kryt- silikon obal co byl k P6, kdyby se me p6 neposrala moji vinou tak ho mam... :-) byl jsem spokojen,

03.10.2014, 14:32 |
Kapka (M)
tak do týdne to chci pořešit..ženě už její starý mobil začína jít do kytek..tak hučí :-) známe ženský ne? :-)
vsak jiste, jestli budes chtit tak ja si snim dnes pohraju a vecer se muzeme nejak zavolat ci psat :D ty se muzes tazat a ja budu odpovidat :D
pokud by to bylo ještě v limitu, tak bych vzal xperii z1 compact

03.10.2014, 15:09 |
Zdenek (A)
Docela bych ocenil, kdybyste misto kecani psali. Tenhle telefon me take zajima a koukam, ze uz ho i T-Mobile ma v nabidce. Donedavna tam nebyl.

03.10.2014, 15:12 |
Luboš1 | Upraveno: 2014-10-03 15:12:35
vsak rikam, dnes si pro nej jdu, tak pak poreferuju..... Z1 me neoslovila v nicem...
Na Huawei P7 jsem na jaře taky koukal, ale odradila mě o něco horší baterka a prý nic extra plynulost systému. Nakonec jsem vzal LG G2 a za ty peníze neexistovala lepší volba. Jedinou nevýhodou je menší citlivost GPS s určitou (tou novou) verzí Androidu. Dneska bych vzal G3, ale to už je mimo cenový limit.
Tak zatím.si hraju. Právě že baterka by měla být lepší než u konkurence a ta plynulost by měla být vyřešena. Za mě zatím palec nahoru. Jak chod,reakce,foťák a celkově se drží díky ostrým branám v ruce... prostě za ty love pecka...

03.10.2014, 22:39 |
Kapka (M)
tak jsem koukal po nejakych recenzich...a zatim se rozhoduju mezi
Huawei P7 x Samsung S5Mini x Sony Ixperia Z1Compakt .. zatim se mi nejvice libi P7,ale nikde jsem se nedočetl jestli ma nejakou vodoodolnost IPxx..jako maly oba dva soupeři..u S5Mini se mi libi infraport-ovladani TV atd..

06.10.2014, 08:23 |
Kapka (M)
Luboš1 tak co jak válčíš s novým telefonem?spokojenost?zkoušel jsi něco fotit?

06.10.2014, 10:29 |
AR tak za tu cenu může mít toliko opjevované jablíčko 4s. To by mělo být ok ne?

06.10.2014, 10:30 |
Kapka (M)
nechci Iphona ani nahodou..měl jsem kdysi..a ten jejich debilni Itunes mi nesmí do baraku..teda do PC :-) ..to ted zase bude z toho flame :-)
pokud ho někdo nesmaže :-)
jiste fotil, jsem nadmiru spokojen, nahazim jsem neco co jsem fotil v lese, jinak propracovani uzasne, diky ostrym hranam se drzi bezvadne v ruce a neklouze, jako s4, 5 atd... system se dobrej, jen obcas nejaky zachvev kdyz mas pustenych hodne aplikaci, ale to vzdy vyresi jedno zmacknuti :-) ptej se co te zajma, ocela jsem se s nim zžil...
nic jsem nenastavoval proste fotil jakbyl nastavenenej z vyrob

07.10.2014, 11:15 |
Kapka (M)
co video? zkoušel jsi? ja ted o víkednu trávil večeri u netu a četl ruzné recenze..testy atd..takže asi do něj taky pujdu :-)
[ Link ]
video jsem zatim nijak neresil a nic jsem nenahraval... ale co jsem sjel na netu zkoukl par videi tak za me take fajne, proste porad to je telefon a ne zrcadlovka, ale porovnaval jsem s kamozes co ma sony z1 nebo dva? ted nevim presne a ma to mylim 21, 23 mega pix a P7 se me zda ze ndela mnohem hezci fotky, a hlavne ma p7 nejvice bodi na palec nebo se to bere na cm2? proste ma nejakych 32tis bodu... S3 ma o polovinu mene... :-) jablko je nesmyl mel jsem jednou a uz nikdy vice.. :-)

08.10.2014, 16:24 |
Kapka (M)
tak objednano P7 ..v pátek snad dorazí..takže o mě manželka nebude o víkendu vědet :-)

11.10.2014, 14:06 |
Kapka (M)
tak P7 je doma..a zatim nadhera..akorat jsem nejak v patek pozapomel že ma P7 oproti S2 MicroSIM kartu :-( tak bud ji večer doma ořežu,nebo vydžim do ponděli do značkove prodejny na vymenu

13.10.2014, 16:24 |
Kapka (M)
zatim pohoda spokojenost..ten displej je fantastický..ješte jsem nemel moc čas testovat fotak a video..líbí se mi spravovaní baterie a apklikací.. máš na P7 nějaké pouzdro? ja koukal u nas po městě a nikdo nic nemá skladem..jenom objednat
Když mi to ořízli u O2, tak mi SIMka po čtvrt roce přestala fungovat :) Další už jsem doma normálně vylomil prstem a v pohodě.
pouzdro jeste nemam a chci ten silikonovy co davali k P6 je asi nejlepsi pac chrani i rohy displeje. je trochu pres hranu, takze kdyz spadne a netrfis primo displej tak jsi v klidu a vsechno to absorbuje omal na netu jich je spousta, staci jen vybrat..

13.10.2014, 17:48 |
Daryl (A)
kapka: flame ! jaky itunes ? k cemu ? :) a vis co je to vyvoj vid ? co bylo pred lety neni dnes :)
howgh ;)
Hlavne si dej bacha na super apky, co ti provetraj penezenku :)