Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Auto anténa - rada

o Navštíveno 3271x o
o 03.10.2014, 07:36 | Petr_at
Dal jsem do partnera teepee Pioneera autorádio a od té doby mám špatný příjem signálu rádií. Dal jsem jinou prutovku na střechu, pořád blbý. Včera jsem nalepil na přední okno anténu od Blaupunktu a pořád špatný. Jak se hnu z Prahy šum, ztrácení signálu no děs. Přitom origo rádio hrálo parádně. Nemá někdo tip na odzkoušenou anténu? Díky.

o 03.10.2014, 07:53 | mr.brain
Má ta anténa zesilovač? Jestli ne, tak ho tam přidělej...
o 03.10.2014, 08:08 | Petr_at
Koukám, že ho nemá i když je napájená. Hlavně, že má modrý podsvícení. Zkusím to, dík.
o 03.10.2014, 10:38 | Ravo
spíš bych řekl že je někde problém s napájením zesilovače původní antény. U kolegy v Citroenu Berlingo Multispace (novým) jsme řešili něco podobnýho a nakonec to vyřešil až autorizák...francouzíí měli holt úplně jiný pohled na elektriku v autě než běžný evropan a jejich isokonektor byl zapojenej úplně jinak než by se dalo čekat a navíc se do toho montovaly ještě další jiný draty úplně mimo ten konektor.
o 03.10.2014, 12:07 | Rustapha-659
Anténa s modrým podsvícením? ..no nazdar..ta bude asi víc svítit,než chytat signál se obávám.
Myslím,že je to stejný,jako když vyměníš normální anténu za nějakej ten designovej špaček.. :-) Mám něco podobnýho od fake Sparco...sice se mi konečně nedře křídlo na 5.dveřích o anténu při otevření kufru a vypadá to dobře,ale příjem mimo město je jak s rádiem FIRST z burzy na Spartě v roce 1991 :-D

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 03.10.2014, 13:33 | Petr_at | Upraveno: 2014-10-03 13:34:40
To je nalepovací antena na sklo a na tom modulu svítí modré kolečko :-) ale jde i vypnout. Nicméně velké zklamání, myslel jsem, že od modrýho bodu to bude fungovat.

foto k příspěvku  od Petr_at

o 07.10.2014, 14:25 | Petr_at
Tak ani předzesilovač nepomohl. Origo anténa nemá předzesilovač, jedině, že by byl integrovaný v rádiu. Každopádně, už jsem vyzkoušel tři antény a jak vyjedu za Prahu píská a chrastí to :-(((
o 08.10.2014, 09:16 | Zdeny60
Fyzika se voch*at nedá:-)
Kdyby fungovaly nesmysly toho, co je na obrázku Blaupunt, tak na střechách nebudou mít znlaci 8 a více prvkové antény rozměrů sušáků na prádlo:-)))

Tohle bude fungovat uspokojivě tak 500m od Žižkova:-)))
o 08.10.2014, 09:19 | Zdeny60
No a k věci - není náhodou na rádiu nastaven mod LOCAL? (tzn. v anténní cestě je atenuátor o -X dB, který zajistí u rádií s mizernou selektivitou = všechny dnes vyráběbné, aby silný vysílač nezahltil zbytek pásma:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3306 sekund.