2 Rustapha-659: Jako Wasp - ale jinak, mám tu WiFi verzi a je to super, že si to na telefonu můžeš prohlížet a i stahovat. Je to fakt super, za ty penízky...
Mám riskovat DX číňana a nebo o chlup míň aukro a nějakýho českýho "dovozce"? Docela mě děsí ty fejky,aby člověk nenaletěl..sice je to "jen za řekněme do 2500,-",jenže na "jen" dělám několik dní a tak mi to fakt není jedno.. :-)nejsem Onassis
P.S. Troyi,to videjko je super (netuším jak náročná byla postprodukce,ale výsledek je řekl bych vynikající-za tu cenovku určitě)
Rustapha: Příští týden, snad už doopravdy, bude ten týpek z bazose, co to od něj má už pár lidí, v Praze a jednu s wifi od něj budu brát právě chci osobní, abych zkontroloval, i když fotky má OK, tak kdybys chtěl vzít.
Rustapha-659: tak pokud to potřebuješ takhle rychle tak asi někoho z místních kdo to má skladem, z čajny by to taky mohlo jít měsíc a měl bys to až v listopadu.
2 Hightower: Já na něj také neměl štěstí v Praze (když jsem tam byl o víkendu) tak jsem si to nechal poslat na uloženku do Ostravy - a došlo vše jak jsem objednal a originál ;o) takže bych se toho nebál ani zbytečně nečekal :o)
OK, Thullo, jdu do zaslání, nabízel mi taky, chtěl jsem osobně, ale jak vidno, je to OK. Snad i u mě to dopadne dobře, když vidím, jak na to za poslední týden mám smůlu...
PS: V inzerátu píše 1 rok záruka, to dává nebo jak že to má? Díky
2 Hightower: Žádný doklad o záruce se zbožím nedošel. Ale vypadal férově - takže kdyby náhodou vznikl problém, snad to bude OK.
Obě kamery fungují bez potíží - a záběry fakt super.
To wiFi spojení na tabletu to šlape skvělě, telefon mám pomalejší, trošku se mi seká obraz :o) ale dá se to přes WiFi i stahovat z těch SJ4000 zařízení - ovšem rychlejší je to přes USB kabel, nebo vyndat Micro SD kartu :o)
objednáno ;-) Takže během příštího týden bude k vyzvednutí ;-) On je asi jediný, kdo má fotky přímo vyfocené a ne jen stažené z netu a na fotkách tojsou origo ;-)
Nemá :-D cena je stále +- stejná, nový model asi nebude, to bych řekl že až o něco déle jako reakce na Hero 4, i když na to možná jen je takový parodie SJ5000 - facelift SJ4000, ale bez zadního displeje, ale je nic moc, SJ4000 (+ wifi případně) je OK volba ;-)
a co vsechno u toho teda bylo? Obsah balení: SJ4000 kamera Vodotěsné pouzdro Držák na vodotěsné pouzdro Držák na kolo Multifunkční držák Držák na helmu Popruhy na tělo Nabíječka USB Čistící hadřík tohle souhlasi?:)
ja ji mam taky toci hezky za ty prachy uplny luxus ale asi spatny kus takze same problemy zahriva se nenahrava blbne dislpej radsi si litr pridam a koupim zakladni hero4
Tak já má tedy asi oba dobré kusy, neb nemají zatím žádný problém :o) a video je fakt dost dobré - jednu také používám jako black box v autě (místo Prestigio Roadrunner 511 co mi ukradli) a je to opravdu lepší!
Ptal jsem se ho na tu záruku a napsal jen tohle: "Doklad ke kameře nemám, jenom čínský prodejce mi dává na kameru 1 rok záruky, takže to pro vás kdyžtak mohu vyřešit."
originál SJCAM SJ4000 wifi, vše v pohodě, posílal mi to v sobotu, dnes dorazilo na uloženku, obsah viz. foto, já si navíc bral ještě držák do auta (je malý a šikovný). Návod v AJ, NJ. SW v kameře viz. foto. Video jsem natáčel v uvedený čas.
a nějaké info o verzích, v podstatě jestli chápu dobře, tak spíše k horšímu? - Tato nová verze firmware pro V01 degraduje foto a video kvalitu. 1080p soubory je vlastně 720p, interpolací do rozlišení 1080p. Chcete-li skutečnou 1080p, ne upgrade. I když já tam mám verzi z 30.8.2014, tak nevím ;-)
držák vyfocen nemám, nechal jsem rovnou v autě, ale je dobrý, sice trochu nastavování po "krocích", ne úplně plynule, ale malý, nezabírá zbytečně místo ;-) A drží jako čert ;-) Jinak obchod s tímto úplně v pohodě a za sebe doporučuji ;-)
2 HIGHTOWER: Mě se ten display vypiná, jen když tam mám nastaveno CAR MODE ;o) ale stačí se dotknout nějakého tlačítka a rožne se - pak už neshasne ;o)
Už vyřešeno, je to v menu nastavitelné screen off nebo tak nějak. Zkoušel jsem i detekci pohybu a funguje, nahrává ještě 10 s po ukončení pohybu ve snímaném prostoru.
Tak jsem obdržel jednu bezprizorní šuplíkovou 16GB Kingston CLASS4,tak zkusím naformátovat v kamerce a snad to s tím poběží..doufám jak má.Jinak mám verzi FW: W20140830V02 /30.8.2014
Teď ještě řeším jak to dostat z kamery do jablečnýho telefonu (pokud to jde)-jakože si myslím,že by mělo.Telefon se sice domluví s kamerou ale když kliknu na stažení..chvíli šrotuje,ale nic se nestane...(SJ Versatile cameras app) :-( Po kabelu a připojení k PC to samozřejmě jde..ale to nechci :-)
Zravím všechny, taky jsem si objednal tuto kamerku. Je fakt luxusní, všechno funguje, jak má, ale mám jeden problém.. Když jsem kameru připojil poprvé k PC pomocí přiděleného kabelu na propojení kamery přes MICRO USB, tak když jsem ho chtěl vypojit z kamery, tak to prostě nejde, nevím proč, ale jde to více ztěžka nebo Vám to jde v pohodě odpojit z kamerky? Nevím totiž, jestli za to mám tahat, abych si nějak nešťastně poškodil fungující kamerku.. :/ Poradíte mi, prosím?
Promiň, že se tak blbě zeptám, ale dovnitř nebo ven? (Dovnitř myslím proto, kdyby to bylo jako vyndávání SD Karty, ale to mi přijde trochu hloupé, protože jsem to u žádných takových konektorů neviděl..) Takže asi ven, co?
Tak jsem pořídil sj4000 wifi a jsou už s českým firmwarem. Kupováno v Brně od gostore.cz Máte někdo tip na nějaký prográmek na stříhání? Ideálně aby byl grátis. Díky
Obraz za ty prachy nadmíru dobrej, ale čínská kvalita... mám origo od prověřenýho prodejce a stejně (1.) jedna z baterek neustále vypadává (jako by se občas nedobíjela) a (2.) kamera nejde zapnout, není kontakt spínače (chyba z výroby, chybí tam tak milimetr na dotyk), musel jsem to vystlat papírem, aby se to vůbec stlačilo. Číňani umí hodně věcí napodobit, ale v některých věcech pořád zaostávají. (Ani nekomentuju svou čínskou autokameru, která se mi už dvakrát na sluníčku roztekla).
Chlapi, jaký používáte program na střih videa? Movie maker se mi zdá takový až moc jednoduchý a s přidáním hudby a nějakým střihem to tam není úplně optimální.
dotaz: když třeba dáváte kameru na auto zvenku, na karoserii, sklo, tak jen přísavku bez dalšího jištění? Třeba při 130 se to fakt udrží? A dáváte to do toho "podvodního" pouzdra a nebo i jen na obyč držák? Chci si natočit jízdu a i např. zvuk výfuku a v tom podvodním pouzdře je to dost tlumené, ale zase je tam ta ochrana, kdyby to spadlo. Takže díky za info a zkušenosti ;-)
Testoval sem china baterku, jak dlouho vydrzi. Vypla po 41minutach. Pak sem do kamery dal original a polozil bez krytu na sedacku a nechal a po cca 51minute se na display ukazalo, ze kamera je prehrata a vypla se. Coz mi pride docela naprd, kdyz bez pouzdra to neda ani hodinu...
Jinak natacel jsem na 1080/25FPS, co by delala kamera, kdybych ji dal na 4k....
Tak dalsi zklamani z GoPro Hero 4 black. Mam dokoupeny display, jelikoz kamera je v zakladu bez displaye (a to by mohl byt kamen urazu, jelikoz je display kompaktibilni i s GoPro hero 3 - ale to GoPro neomlouva). Kdyz sem tocil na silvetra venku (cca -2 stupne), tak slo kameru pres display hodne spatne ovladat - delal si co chce, coz mi pride na display za 2000,- docela ostuda.
Jinak SJCAM 4000 jeste nedorazila, PPL ji nekde zasamtrocilo - system hlasi, ze je uz od utery na vstupnim depu v Praze - klasika
Pred chvili mi dotazila ta sama kamera, co ma objednano Rajdlos a vypada, ze je to original. S oficialni appkou se spoji a podle fw je taky originalni...
On to bude originál již jen dle hodnocení na to webu, každopádně čekám již 10 den a nic, tracking, který je nefunkční mi byl poslán od prodejce 30.12.16. Od té doby je stále nefunkční.
U té WIFI je jedna nevýhoda, má to dost malý dosah, holt taky jak může tak něco malého mít vysílací výkon, dosah tak 3-5 m... Ale pořád lepší než nic ;-)
Máte někdo prosím tip na tuhle pákovou přísavku (viz.nahoře v předchozí diskuzi)hledám,ale zatím marně...všude jsem už našel jen tuhle trojpřísavku(moje foto) a ještě navíc jí nemají skoro nikde skladem...a hlavně připadá mi,že se tomuhle nedá věřit(páka je páka)..tady to vypadá jen na "tři přísavky na utěrku" a hotovo..a nerad bych to pak honil někde po silnici.. :-) a mám na to tak 3 týdny.. :-D takže číňany nevím jestli riskovat a hlavně neumím Ali ani nic podobnýho.. :-( takže bych to vzal ze zoufalství na pokus i někde v tuzemsku,byť pravděpodobně za 100% navíc+pošta..Bazoš apod jsem teda ještě nekoumal...se přiznám bez mučení. Díky za info,pokud víte..
Aliexpress jsem to měl doma za 9 dní :-) Navíc si můžeš připlatit za rychlejší dodání, já to měl zadara a i tak, 9 dní :-)
02.10.2015, 17:56 | HIGHTOWERNahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra. tak už došlo, zaplaceno 21.9. a 30.9. už doma, doprava zadara, Aliexpress.com, kam se hrabe česká pošta...
Rustapha-659: Mam tu trojprisavku, co si postoval a co jsem zkousel, tak to drzi dost pevne. Kupoval sem ji za 10USD na banggood.com. Rozhodne bych se toho nebal.
Highty: děkuju ti :-) budu mít na pokus půjčenou tu bezpákovou,ale jak říká Luke-Jeep ...moc tomu nevěřím (ještě možná tak v létě,když je teplo..ale do +12 ty plasty budou dle mýho dost křehký)..ale uvidíme (pro jistotu to pojistím celý kusem provázku)okno by asi fungovat mohlo..karosérie už asi bude trochu diskutabilní..Každopádně díky a kdyžtak bych se ozval na zkoušku. :-)
Tak včera mě vyhecoval kamarád na virtu. Měl jsem v SJ4000 WiFi starý SW a tak jsem se regnul zde: [ Link ]
a nahrál nejnovější SW verzi...
Měl jsem G20141204V01
Teď mám tu nejnovější V1.2 a rozdíl neskutečnej. Vyvážení bílé teď večer doma bylo se starým SW silně do žluta, teď je to krásně přirozené. Zkoušel jsem to rozlišení a s novým SW se mě zdá 1080/30fps výrazně lepší. Dříve jsem využíval 720/60fps. Wi-Fi taky funguje a jako bonus to má češtinu což moje stará verze neměla. Uvidíme v Mostě, ale zatím samá pozitiva.
pokud to dopocitava 12mpix tak to fakt foti hovna je potreba to mit normalne nastaveny trebas na 2mpix a pak foti vcelku slusne :) mmj nevi nekdo v jakym nastaveni to je nejlepsi exportovat z vegas aby to youtube apod nedomrvili? jinak ten novej firmware to posunul sakra jinam :)
origo v pc je samo jeste o neco lepsi nez na dailymotion ale hlavne to youtube mi prijde naprosto tragicky... nikdo zadnej tip na to nastaveni viz vise? diky :)
uz me moc nebavi si pujcovat od znameho GoPro3 Black, tak si chci nejakou koupit. SJCAM je klasika a v hledacku mam SJ5000x Elite. Puvodne hlavne kvuli stabilizatoru, no pak sem natrefil na srovnani s GitUp Git2 a to mi prijde jeste o dost lepsi a kupodivu i levnejsi. Nekdo osobni zkusenost s GitUpem?
Tak sem napisu svoji zkusenost s 5000+ wifi. Mam ji cca 8 mesicu a same problemy. Nahrany vsechny verze fw od nejstarsio po nejnovejsi a kamera stale zamrzava.Pouzivam ji v aute a funguje tak z 5% zapnuti. Dle zkusesnosti ostatnich uzivatelu je to nemoc 1.revizi. Pry by jiz posledni verze meli byt vychytane. Predtim jsem mel 4000 wifi a ta slapala absolutne bez problemu.
Myslim, ze ji taky nedela dobre v aute zhaveni u diesela. Protoze kdyz otocim klickem, tak se zacne nabijet a automaticky zapne nahravani, jenze po nazhaveni nastartuju a jak poklesne proud v aute, tak se na chvilicku prestane nabijet a kamera se kousne. Ale 4000 wifi to nevadilo...
Kámoš si teď natáčel dovolenou s DJI Osmo, je to tedy cenově výš, ale výsledek je taky úplně jinej level... čuměl jsem jak péro z gauče. Naštěstí stavím barák, tak nemám nutkání nic kupovat, ale jet někam na dovču, tak je to jasná volba.
AR: Tak asi máš novější verzi :). Tuším, že těm co začíná firmware 3.** tak již mají novou desku a fungují OK.
Jinak nepotřebuješ nejspíš ani diesela k simulaci mého jevu. Stačí zapnout zapalování, chvilku počkat a ještě před tím než začne kamera natáčet, tak nastartovat. Pokud ti klesne při startu dostatečně napětí, tak se kamera restartuje a většinou je pak zblblá. Alespoň ta moje :). Když mám zahřátý motor nebo je teplo a startuju hned, tak občas kamera dokonce i funguje :).
Zdravím,prosím o radu. Mám SJCAM 4000 v autě cirka rok a p°l v autorežimu,čili auto nastartuju,kamerka se rozběhne a točí. Nyní mi bohužel se kamera jen nastartuje,svítí oranžová nahoře,ale syymboly z displeje jsou pryč a na tlačítko MODE vUbec nereaguje. Nesetkal se s tím někdo,případně co s tím ? Díky
Mám origo držák od GoPro (sice stál litr, ale je fakt jediný, který se neklepe) a dávám ho na boční okno u spolujezdce. Tady je třeba video z neděle, kdy jsem vzal na okruh spotřebáka, ale byla hodně v předu, když jí dát trochu dál je to ještě lepší. Všechny videa najdeš zde: [ Link ]
Pokud máš širokej záběr jako mají tyhle akční kamery, tak jí musíš mít tak na úrovni hlavy, jinak si zase tělem a hlavou zakrýváš budíky a výhled a vypadá i jízda pomaleji. Když to má někdo na čelním okně, tak je to taky o ničem, musel by se fakt najít kompromis ze stropu na úrovni hlavy, ale to třeba u mě řešit nejde, nehledě na to, že je to pak nebezpečný mít u spánku nějaký držák a kameru.