Navštíveno 3693x

Máte prosím někdo zkušenost, doporučení nebo ideálně kontakt na firmu v Praze nebo blizkém okolí, kde by mi potáhli v pátek chromovou folií kryty na zrcátka na truck? Ideálně na počkání?
Díky ;)

01.10.2014, 08:57 |
CervinVega | Upraveno: 2014-10-01 08:57:32
tak to se pridam ve stribrne, at je nemusim lakovat :-)
Nooo, to je přesně důvod proč to řeším :D Včera jsem trefil na autobahnu holuba a kryt je pryč. Radši potáhnu oba než jeden lakovat ;) Stříbrnou (hliník alá S-line) bych asi taky zkousnul ;)
Jestli jim jde práce tak dobře, jako gramatika, tak potěš pánbůh:-))) Ignoranti si mohli aspoň na webovky nechat text zkouknout někým, kdo umí česky:-)))
Zdeny nezklamal :D Taky jsem si hned říkal že jim snad půjde lepení líp než psaní ;) Snad to tak je, protože na mail mi nikdo zatím neodpovídá, takže asi lepí jako vzteklý že nemají ani čas odepsat ;)
otec Fura :-)

??? tohle tam pracuje? :-)))
jo :-)

:-DDD No, tak hlavně že je sranda a člověk se tu zasměje :-D
a ještě tepláky...

V 10:10 tu nekdo dal link na firmu a v cca 13 nekomu prijd zvlastni, ze jeste neodpovedeli na mejl. Pochopil jsem neco spatne? Jsou lidi co proste pracujou a nejsou nonstop na mejlu. Mam vyzkouseno, ze kdyz chvatam, tak volam.
Luke: ano, pochopil jsi něco (asi úplně všechno) špatně, nikdo (já) se nepodivuje že ještě neodepsali a naopak doufám v to, že pracují někde "rukama" a doufám že jim to jde líp než psaní popisků na jejich webu.
P.S. Voláš běžně i z německa? Já ne, za prvé to nehoří, píšu přeci že to potřebuji až v pátek kdyby jsi to četl opravdu dobře, a počkám si a zavolám až zítra z CZ.
Děkuji za předmětný příspěvěk k tématu, to už jsou ty tepláky a ostatní fórky od CV víc k věci, než takovéhle nemístné kecy.
Tak ted jsi me sundal :))) a ano, i ze zahranici volam, kupodivu vic nez datluju na foru. Kazdopadne nechapu tak prudkou reakci na normalne polozenej dotaz. Nekteri tu mate zbytecne horky hlavy.
Dobrý, chválím:-)
Akorát, že si srandu po vtipný kaši nedělám. Spíše někteří jiní:-)
Tufol dělají kvalitní instalace, dělají i školení. Firem, které umějí dělat kvalitně s chromem u nás moc není. Respektive firem, které nedělají z chromem z číny, který je tvrdý a nijak ho nevytvaruješ, popř. ti po prvním roce zmatní. pro dlouhou životnost chromů se fólie ještě laminuje a to je teprve pakarna se s tim dělat, proto je taky cena lepení chromu tak vysoká
Squere: Děkuji za info, zítra jim zavolám. Odvážíš se alespoň od boku typnou si, kolik by tak mohlo koštovat ty kryty? Jsou to dva rovné, téměř ploché obdelníky cca 20x50 cm, jedna dlouhá strana je zaoblená. Máš alespoň hrubý odhad? Aby mě to nezruinovalo, asi to budu muset dát na firmu ;-)
Asi tam dělají samý holky mno ;) Je fakt, že pokud je někdo trotl na gramatiku, nenechám ho psát úvodní texty na web.
Samy ty testosterony tady....
můj hrubý odhad je, že za material bude tak 300 Kč material + hodina až hodina a půl práce pro 2 techniky. Můj odhad celkem 1000 - 1500 Kč ale netušim jaké jsou ceny v Praze. Určitě dej pak vědět jak si dopadnul :-)
Jo, tak ja počital litr/kus takže jsme se shodli. Řeknu jim tam rovnou kolik to má stát a pak dám vědět jak jsem dopadl :-DDD
Takže na 14 dnů dopředu neví co dělat dřív a folii nemají naskladněnou, takže stejně by nebylo nic. Samozřejmě folie za raketu tak nebudou kvůli mým zrcátkům kupovat roli, aby jim v tom pak leželi peníze. To chápu...
Někdo nějaký další nápad? :-/ Nechci skončit u lakýrníka...:-(
v TUFOLu zřejmě pracují výhradně ženy.. :-D

ono všichni co za něco stojí, budou mít práce min. na týden dopředu. S tou rolí se mi to zdá spíš jako výmluva, protože se nechá koupit značkový chrom i po metru. Zkus ještě www.wrapstyle.cz možná www.tintek.cz
mně příjdou chromy až příští týden, ale počítám že se s nimi bude ještě tak měsíc učit tak, aby to bylo dobře udělaný. Zkus obvolat ještě ty dvě firmy co sem ti poslal
pak to muzes zkusit treba tady
[ Link ] kamaradovi tam polepovali listy v interieru a taky dobry
riviera.kidd to je wrapstyle jak píše Squere nad tebou. Ok, díky, zkusím ;)
kdyz jsem to psal tak tu ten post jeste nebyl :-D
Máš pomalej net :-D Jdu volat, díky! ;-)
Tak Wrapstyle v Pze nemá problém, mají volno od úterý, po domluvě na počkaní cca 2tis Kč oba kryty. Dám pak foto ;-) A děkuji za rady!
Mno tak hlavne ze se nasla rada mezi hromadou uplne zbytecnejch prispevku o nicem
Hoši, já byl od té doby 2 víkendy doma. Musím se dostat v týdnu do Phy a mít na to čas. Bude to chvilku trvat ;)