Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mazivo z manžety

o Navštíveno 2126x o
o 25.09.2014, 10:18 | Woko_O
Zdárek.

Třeba mi někdo pomůžete.. Na Golfu, manžeta u levého kola, hazí mazivo ven na kolo a všechno kolem. Je to stažený páskou na max co to šlo, nejde s tim hnout..přesto to lítá na vrcholku toho kloubu, tam kde je rantl tý manžety. Není to velký množství ale zasírá to všechno kolem. Co to může způsobovat? Díra v manžetě není.. nevím jak víc to mám stáhnout...

o 25.09.2014, 11:50 | fredh
Sundat manzetu a ocistit tu prirubu kloubu. Nekdy to zkoroduje a manzeta dobre nedolehne. Nebo je mozny, ze tam mas vetsi manzetu z neceho jinyho.
o 25.09.2014, 13:21 | tappaja
Jakou paskou je to utazeny?
o 25.09.2014, 14:07 | PAVELK
je také možný že tam toho maziva máš moc
o 25.09.2014, 15:25 | Woko_O
Klasickou páskou na manžety, dírovana: [ Link ] ?

Kdybych tam toho maziva měl moc (je tam ten pytlík co se dává k manžetám a možná ještě nějaký zbytky), tak mám čekat ubrat až to vylítá?
o 25.09.2014, 15:35 | Lucni.konik
a máznul jsi lehce tu manžetu pod páskou - jestli není vyloženě jen někde "nahrnutá"-skříplá.
o 25.09.2014, 15:49 | Woko_O
No nejdřív byla ta manžeta úplně spadlá..tak jsem to celý předelal, dal jsem tuhle pásku, mazivo a zatáhnul..pak jsem něco dělal dole u motoru a všimnul sem si že je to tam zase trochu zasviněný..ted jsem dělal ložisko, tak jsem to chtěl celý předělat, když už sem tu poloosu měl ven z náboje.. tak sem tu pásku povolil, dal jsem dovnitř mazivo, očistil a záthnul jsem ji zpět, protože sem jinou nenašel a zatáhnul jsem to na krev..takže volná není..přesto ale to mazivo lítá ven tam někde kolem toho..tak bud mám tu pásku staženou furt málo a nebo to někde vyloženě nedosedá..třeba tam už bude blbej ten rantl na tý manžetě..
o 25.09.2014, 16:27 | Tuner#2
Lucni.konik: To je hovadina, manžetu ideálně na odmaštěný/očištěný unašeč. Jakmile tam bude mazivo, tak to začne jezdit a tahat tuk ven...

Tyhle pásky jsou na nic, zlatý 2x protáhnout, zarvat, ohnout, zaklepnout jako jsou na Š 130 ;)
o 25.09.2014, 17:52 | Lucni.konik
Tuner#2 Ne, nasadit manžetu na unašeč a jak je plocha na pásku, tak tu lehce máznout - jak se to stahuje, tak se ta guma(nasucho) hrne pod páskou. Když to bude lehce mázlé, nebude se to hrnout.
o 25.09.2014, 19:56 | Tuner#2
Lucni.konik: Aha, blbě jsem to pochopil. NJ to schrnutí hrozí u těchtle co se stahujou na jednom místě kleštěma. Já je nemám moc rád.
o 27.09.2014, 21:10 | Komba
Jestli máš gumovou manžetu a tuhle pásku,tak je to na nic,protože tam kde to mačkáš,tak nemáš pod tím natažený pásek tudíž se to tam nahrne,ale hrozí to i u termoplastu.Chce to takový [ Link ] A jestli si dával novou,tak si chce dávat bacha na čistotu kloubu a na stejnost drážek na manžetě vůči kloubu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2347 sekund.