Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada - Jakou domácí tiskárnu??

o Navštíveno 1738x o
o 24.09.2014, 09:30 | 323Marty
Co byste doporučili na takové to domácí tisknutí? Priorita bude asi maximální kvalita tisku obrázků. Většinou si fotky nechávám dělat ve fotolabu, ale občas, když chci vytisknout třeba jen jednu, chci aby byla kvalitní. Pokud třeba místní fotografové maji nějaký zkušenosti, jaká tiskárna má aspoň trochu věrný barvy... Vůbec nemám páru, u jaký značky jsou jak drahý inkousty a podobně... Prosím o jakýkoli postřehy... Moc děkuju!

o 24.09.2014, 13:07 | tappaja
Ja bych doporucil kouknout na veci od Canonu.
o 24.09.2014, 13:15 | HIGHTOWER
jednožznačně HP, třeba PhotoSmart 5515 bo jaká je ted nástupní řada, 5515 tiskne super, sem tam tisknu i fotky a spokojenost, hlavně má levnější náplně, respektive lepší poměr ceny náplní a výdrže inkoustu, canon drahej na to, co málo to vytiskne, měl jsem a děs, za cenu jen černé mám u HP sadu černé + barevné... u HP se mi nestalo, že by po 1-2 měsících zaschyly trysky, u Canonu jsem s tím měl problém po 3 týdnech :-(

Tak jsem mrknul a bud

5525 [ Link ]

nebo

6525 [ Link ]
o 24.09.2014, 13:19 | Ravo | Upraveno: 2014-09-24 13:24:59
Podle mě je to slepá cesta celý.

Byl jsem na tom podobně, mám tiskárnu Epson R800 (8 inkoustů) [ Link ] a stejně ji asi časem zlikviduju, protože už mě nebaví furt do toho kupovat nový inkousty, protože na to málo jak tisknu se nejvíc inkoustu spotřebuje na čištění při zapnutí/vypnutí. Pak jedna fotka vychází šíííleně draho a radši za ty prachy nechám udělat víc kusů ve fotolabu.
Vím že nemám takouvou kontrolu nad barevným podáním atd, ale ekonomická situace mě přinutila trošku slevit na svých požadavcích a kvalita fotolabů šla taky docela nahoru a jsou ty jejich fotky už celkem vpohodě "koukatelné" ;-)

Takže pro mě "profi" domácí tisk už nedává moc smysl a pokud domů tiskárnu, tak jenom nějakou hodně levnou na provoz multifunkci pro obvyklou kancelařinu.
o 24.09.2014, 13:25 | Kamil
jako Ravo. Pokud nebudeš tisknut často a nepotřebuješ mít výstup 100% pod kontrolou, tak je tiskárna nesmysl.
o 24.09.2014, 13:25 | HIGHTOWER
však Marty píše, že to nechce na fotky, ale sem tam jednou za čas 1 vytiskne, takže to vidím tak na 1 fotku měsíčně řekněme? Já mám třeba doma asi 170 ks fotopapíru, co jsem dostal zaradmo k HP náplním, už rok a vytiskl jsem za 3 roky s HP tiskárnou cca těch 10 fotek (3x 60 fotopapíru jsem dostal). A přitom třeba i když už ukazuje že nápln je na výměnu, tiskne to ještě dlouho v pohodě, i fotky. Prostě za mě a mé zkušenosti jedině HP
o 24.09.2014, 14:56 | 323Marty
Jo jo, je to jak píše Hightower. Nechci tu tiskárnu jen na fotku, kterou vytisknu jednou - dvakrát za měsíc. Je to spíš pro přítelkyni, která si na tom bude tisknout třeba materiály do školky pro děti atp... Nicméně bych právě byl rád, když už se donutim na tom tu jednu fotku vytisknout, tak aby se na ní dalo koukat...
Všem moc díky za názory!
o 26.09.2014, 11:00 | Conan
Já jsem spokojen s Canon MP520 kupovanou v r. 2008.
Inkoust jsem si doplňoval, teď kupuju neorigo tonery.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2015 sekund.