Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opravy a úpravy iPhonů

o Navštíveno 1987x o
o 22.09.2014, 20:18 | Pajk
No když jsem se dnes od manola (dík manolo :)) dozvěděl, že mi odchází do věčných lovišť kamera na iP5, tak jsem se rozhodl, že si ji vyměním. Na čínských webech stojí od 5$, takže žádná katastrofa. Už jsem si měnil i baterku, celkem jednoduše se do toho leze, takže nečekám žádnou překážku. Samozřejmě den po výměně baterie u mě přistál zajímavý odkaz. Doporučuji majitelům iP5 rozkliknout.
[ Link ]
Ale to je jedno, jednak mě baterka stála 240Kč a za druhé mám problém s reklamací. iPhone zakoupenej na Slovensku u operátora, Německá distribuce. No a mě by zajímalo, kde je ta celosvětová záruka, když mě Britex poslal do pr....
V ČR mám prostě smůlu. :D

Ale co mě více zajímá, jsou úpravy do různých barviček anebo výměna displaye či rámečku apod. Nemáte někdo zkušenost? Opět spousta zajímavých dílů a za pár kaček se z toho dá udělat nevšední kousek. Jako příklad obrázek dispaye s digitizérem.

o 22.09.2014, 20:22 | Pajk

foto k příspěvku  od Pajk

o 22.09.2014, 22:18 | manolo
Pajk neni problem, zvladne i malomocny. jen si dej pozor na kvalitu tech krytu, povetsinou se rychle osoupou...
o 22.09.2014, 23:17 | Kamil07
Za me tedy barevne kryty otresne, neni nad origo.
o 22.09.2014, 23:49 | riviera.kidd
Sis mel koupit 5C :-)
o 23.09.2014, 10:02 | slama
Mám zkušenost s výměnou tlačítka a senzoru přiblížení na 4Sku. Zkusil jsem dva levné z ebaye a ani jeden nefungoval. Kvalita zpracování hrozná už od pohledu. Mám velmi dobrou zkušenost z prodejce z aukra [ Link ] , který mi prodal "originální" součástku. Ta funguje a byla i za rozumný peníz. Opravy iphonů má jako koníček a umí sehnat i jiný díly. Po telefonu mi i poradil, takže tohoto člověka vřele doporučuji. V záložce "o mě" má i kontakt.
o 23.09.2014, 21:36 | peta34
nebo co třeba díly od H.E.R.A ? :)
ten taky dělá servis a určitě má různé díly na různé mobily...
o 24.09.2014, 03:07 | maresk
slama: Od Michala beru díly docela často (naštěstí pro sebe moc často ne :-D), ale přidám se s velice kladnou referencí na něj, co nemá v nabídce, dokáže sehnat :-), tím pádem dokážu udržovat mobily rodiny a přátel ve funkčním stavu :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.197 sekund.