Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: webhosting

o Navštíveno 2051x o
o 22.09.2014, 13:25 | J-T. | Upraveno: 2014-09-22 13:27:47
Potřebuji reorganizovat webovky co mám ve správě (cca 20) a hledám spolehlivej webhosting, ideálně multi ať to mám vše na jednom místě pod jedním účtem.

Domény mám u FORPSI nicméně webhostingy všude možně :-/ Co by jste doporučili?

Mě se zamlouvá ISOL, ale přijde mě drahej. Pak mám referenci na SAVANA, to mě ale přijde zase až moc levný :-O, tak se bojím.
Weby co na tom poběží nejsou nic extra (např. [ Link ] , [ Link ] , ...) malej objem dat, žádný e-shopy, sem tam databáze = nic náročného. Nicméně musí to mít takřka 100% spolehlivost a rozumnej support.

Předem díky!

o 22.09.2014, 13:38 | Kacko
ovh.cz
o 22.09.2014, 13:46 | tappaja
a co Wedos?
o 22.09.2014, 13:57 | AR
savany se neboj, ti sou fajn. jinak v takovém objemu pouvažuj na managed VPS
o 22.09.2014, 15:52 | Mr.Scully
Isol je vcelku spolehlivej, ale co si pamatuju (jsem u nich hooodně let se soukromým webem), tak to byli tuším dva kluci, co měli problém dát dohromady větu v češtině. Byznys bych jim úplně asi nesvěřil.

Onebit měl vždycky nejlepší dostupnost i reference a jejich support je vzornej (taky osobní zkušenost). Ceny nizkoučký.
o 22.09.2014, 16:29 | J-T. | Upraveno: 2014-09-22 16:30:33
Díky všem za postřehy!

Nikdy jsem netušil že je tolik společností co se tímhle zabývají :-O Mě přijde že kdo má doma lajnu a disk poskytuje webhosting :-) A pak se v tom má člověk vyznat :-(

Fakt nevím podle čeho vybrat, rád bych to měl vyřešené na dalších min. pět let a už to neřešit tohle je děsnej os*r :-(

Co se týká požadavku na multihosting tak z těch co jsou uvedený mě bezkonkurenčně vychází nejlépe ta Savana. I jsem zkusil jejich helpline a byli fajn...

Tak se zeptám přímo: Má někdo na SAVANA spolehlivou referenci?

díky díky
o 22.09.2014, 17:03 | AR
J-T: nene doma to snad nikdo rozumný nemá, ale v dnešní době si není problém pronajmout celý server a jet to takto, problém akorát bývá v tom že to ti "domácí" provideři neumějí spravovat a tak není problém aby ti to kdykoliv lehlo.

Jinak já osobně savanu ozkoušenou nemám, ale na webtrhu má pozitivní reference. Obecně téměř jakákoliv větší firma je ok, třeba i zde zmíněný OVH
o 22.09.2014, 17:09 | IT-master
Za mně hosting90.cz... Dle starších referencí sa zdá že bývali moc nic ale pak přišla zřejmě změna. Jsem u nich třetím rokem a nemám si nač stěžovat. Co se týče supportu, tak sa zdá že v cajku, kor včíl po zavedení tiketového systému. Asi před třemi týdny su zrovna potřeboval běžet na serveru s podporou jednoho modulu php a žádný problém. Nabídli replikaci dat na server s podporou mnou požadovaného modulu a za chvílu bylo hotovo.
o 22.09.2014, 19:51 | Kacko
OVH jsou tušim největší v evropě, běží tam hromada firem co musí běžet, jsem tam přes rok a naprostá spokojenost. Mám VPS a dedikáče. Neni to jen parta kamarádů ze školy, naprostý profíci.

Co se týká savany a wedosu, tak savana rozhodně stabilní není a wedos už vůbec ne.
Za sebe jsem vyzkoušel Savanu, dokud nenastaly problémy tak v pořádku, ale pokud ti jde o spolehlivost, tak se radši poohlédni jinam. Wedos je kapitola sama o sobě, nejeden kamarád si z nich nedávno trhal vlasy:)

Doporučuju zagooglit.
o 22.09.2014, 20:09 | dj.DEKL
www.cesky-hosting.cz
o 22.09.2014, 21:24 | Chris
Zaujimave, na wedose mam par webov par rokov a uplne v poho, ziaden problem s nimi.
o 22.09.2014, 21:33 | Ghofig
ja mam super zkusenost s Blueboardem [ Link ]
o 22.09.2014, 22:03 | AR
Chris: seš si jistý? pokud to tvrdíš tak ti tam zřejmě nejede nic co by bylo důležité, ale cca tak 1-2měs zpět měli docela nasráno v botách
o 23.09.2014, 13:33 | Chris
to o com rozpravas, bolo v sobotu vecer a trvalo to mozno pol hodky, mozno aj celu, ale stranky sli spomalene. Mam u nich uz 2 roky a zatial sa tato vec opakovala 2-3krat. Ale pochybujem, ze ostatne hosting dodrzia lepsiu SLA.
o 23.09.2014, 17:15 | AR
lol...tak to zřejmě ani nevíš že něco takového bylo...rozhodně to nebylo v sobotu a nebylo to půl hoďky ale celý den a část výpadku byla déle a nebylo to jednou ale opakovalo se to minimálně 2x. Stačí se kouknout na webtrh
o 24.09.2014, 21:37 | hanx
Mame nekolik webu na wedosu a hostingsolutions a oboji naprosto bez problemu. U hostingsolutions navic fajn zak. Podpora.
o 24.09.2014, 22:02 | Kacko | Upraveno: 2014-09-24 22:04:34
Ad wedos: Měli nehorázné výpadky, které trvaly přes den a absolutně blbě to komunikovali. Stěžovala si na to hromada lidí a pokud ti jde o stabilitu, tak udeš blázen jestli do toho půjdeš:)

Kolega shrnul takhle(btw to byl několikátý fuckup v řadě několika týdnů):
Podle me to tam delaji nejaky brigadnici jinak si to nedovedu vysvetlit. Prvni co jsem udelal ze jsem po nich okamzite chtel telefon na nekoho kompetentniho, nacez mi odpovedeli zase mailem ze telefonicky prej nekomunikuji. Holt platim cca 50% standardni ceny za VPS, tak si musim uvedomit ze to bezi odnekud z JZD

-- mimochodem řešil situaci, kdy mu odpojili server, protože po něm chtěli aby si nastavil v OS statickou IP, kterou mu zaslali oni sami a která kolidovala s jiným zařízením v síti:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1635 sekund.