Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Repase tlumičů - štelovák KW :(

o Navštíveno 5167x o
o 19.09.2014, 00:56 | StreetFighter
Stále jsem to odkládal, ale zima je za dveřmi a jsem si jistý, že jezdit s autem v těch sra*kách nebudu, čili půjde do sucha a dám mu to, co potřebuje....

Řeším problém s podvozkem. Štelovák od KWčka - varianta1 (pouze štelovatelná výška vozu).
- minimálně jeden přední tlumiče je vyteklý. Raději bych ale zkontroloval tlumiče všechny, jelikož chci dělat komplet čepy, ramena, stabilizátory, silentbloky, tak ať je zase klid....alespoň na chvíli...

Má někdo zkušenost s repasí tlumičů od KWčka? četl jsem, že snad údajně někdo nechával repasovat v HPsportingu, někdo naopak psal, že přímo šenkýř řeší repas. Řešil někdo konkrétně KWčko, či něco podobného?

Nad novým štelovákem ani neuvažuju, nechci nasypat "30", když s povozem skoro nejezdím, víc stojí než jezdí, ale mám k němu citovou vazbu :) Pevný podvozek také problém neřeší, měním minimálně 3sady kol za rok, vždy je třeba doladit výška.

Případně, pokud jste nechávali dělat repas - co to přibližně stojí?

Já vím, Vámi oblíbený Gay-car :D

Díky

foto k příspěvku  od StreetFighter

o 19.09.2014, 08:24 | MiniMike
Senkyr dovazi dily na KW, jestli dela i repas netusim, ale napis jim a urcite ti odpovi - ale sehnat jednotlive dily umi.
HPSporting repasuje jen svoje tlumice, tedy to mi bylo odpovezeno cca 2 mesice zpet...
o 19.09.2014, 09:38 | StreetFighter
MiniMike: info nemám samozřejmě podložené, čili nechci roznášet mylné info, četl jsem zde:
[ Link ]

mimochodem, máte někdo zkušenost, zdali se dá případně repasovat samotná "patrona"?
o 19.09.2014, 10:02 | StreetFighter
tak, pro info případně i ostatním.

Mluvil jsem s panem Šenkýřem, zkusí zjistit dostupnost výměnných patron, obáváme se, zdali ještě vůbec půjdou objednat, jelikož se KW přešlo na novou konstrukci, kde se vložky již nepoužívají, pak bych musel koupit celé tlumiče nové :/ - cenově jistě nesmysl.

pan Hušek v HP skutečně v minulosti KWčka repasoval, nicméně již nemá možnost sehnat "pístnicovinu" a má tolik práce, že to už nedělá.

Nemáte někdo zkušenost s někým dalším, kdo by udělal repas?

Nedávno jsem nechal repasovat zadní tlumiče na Mercedesa - investice 5500/ks a za 14dní vytekly oba, takže bych se tomuto rád vyhnul, protože reklamace s pánem ze Slovenska byla skutečně na dlouhé lokty a pevné nervy. Samé lži a hlavně spousta nadávek na můj účet - bezva přístup k zákazníkovi.

PS: né, PT Cruisera za Octávku vyměnit nechci :)

Díky za rady
o 19.09.2014, 10:21 | MiniMike
Presne takhle jsem dopadl taky... myslim u HP...
o 19.09.2014, 14:23 | StreetFighter
MiniMike: no, však já jim to nemám za zlé, pokud mají práce hodně, tak proč si to komplikovat nějakým otravou - což zcela chápu.

Tak, volal mi zpátky Šenkýř - 6200 + DPH za jeden holej přední tlumič - patrony se už prý koupit nedají - báječný.

Jelikož s autem fakt skoro nejezdim, tak tohle podstoupit nechci, protože jestli zase za 2-3roky stání vytečou, tak je to drahý těžítko na zahradě :/

Tak, další otázka - někdo zkušenosti s AUTO D.K.N? Nabídl mi možnost repase, tak jen abych nevyhodil peníze oknem.
o 19.09.2014, 22:43 | manolo
jindra kristek - protlum.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.