mám toto
[ Link ] a jsem max spokojený, baterka nabitá za chvilku, výdrž v pohodě, výkon taky. Dělám hlavně nábytek z lamina ( ale když je třeba postavit pergolu nebo garážové stání, tak není problém )a je luxusní. Hodně mi vyhovuje, že tělo vrtačky je pomalu do pravého úhlu s rukojetí, což u hodně jiných není, tam je rukojeť vůči tělu více zešikma a to konkrétně mně vadí ( ale jiným nemusí ) takže ergonomicky a i svojí kompaktností a nijak velkou vahou mi sedí prostě parádně. A ať jenom nechválím, tak nějaké mínus - hlava je sice do 13 mm, ale na druhé straně upneš vrták jenom od 1,5 nahoru. Takže třeba 1 mm už v případě potřeby musím řešit olepením vrtáčku páskou, pak se to dá :-) a ještě jedna věc, konkrétně u téhle mojí by nejslabší stupně kroutícího momentu mohly být ještě slabší :-) bo i když jedu na nejslabší jedničku, tak se mi stane, že vrut 4x16 při montáži třeba pantů do lamina při větší rychlosti prostě protočí... Většinou ale stejně jedu "citovku" na největší stupeň (vrtání) takže to moc neřeším :-) Takže teď jsem popsal to co mám já :-) a vrátím se k obecnějšímu - za mě můžu doporučit
p.s. nevím jak jiní výrobci, ale konkrétně tohle je řada one + , kde když máš baterku/y, tak už si pak můžeš dokupovat různá těla dalšího aku nářadí a baterky ti pasují do všeho. Já mám takhle ještě takovou větší svítilnu a paráda