Navštíveno 2148x

Znalí věci, poraďte, jak na zázraku SIII Neo zprovoznit funkci, aby se mi volající ohlásil jménem, nejen zvoněním. Nějak nejsem schopen přijít na to, kde to je.
Děkuji předem za radu.
PS: gůgl neznám a manuál nemám:-)

17.09.2014, 13:03 |
pali
manuál k androidu ani snad neexistuje :-D A ohlásil jménem, jako že řekne jméno volajícího, jako to dělali nokie? Tak to ani netuším, mám S III, o této funkci nevím, ani nevím, zda je nějaký program na to případně...
Hight. ano, např. bylo u mé e66 příjmené, když jsem věděl, kdo mi volá, aniž bych se díval na displej.
pali: mrknu, díky.
Pokud se nepletu, lze to aktivovat v následujícím nastavení:
- Nastavení / Toto Zařízení / Režim handsfree / Příchozí hovor (toto aktivovat, ostatní vypnout).
tykeev: bohužel to vypadá, že ses pletl:-( Ale zpočátku se to jevilo nadějně:-)
Zkusím paliho dopručení, až budu mít čas.

17.09.2014, 19:58 |
ikosp Umí to třeba Call Announcer :)
Ale asi bude třeba ještě SVOX
Tak v nové verzi Androidu to opravdu asi není.
Nedávno to ale brácha aktivované měl a šlo to bez dodatečné aplikace.

U SII stačí jen zapnout Driving mod a pak ti to hlási jméno když ti někdo volá. U SII se to aktivuje tím, že zmáčknu 2x rychle home tlačítko a pak se zobrazí nabídka Voice talk.
Tak to zkus

18.09.2014, 12:45 |
Zdeny60 | Upraveno: 2014-09-18 12:51:37
Vzhledem k tomu, že u SIII mám české prostředí, tak nevím přesně, co myslíš pod pojmem driving mod. To u SIII bu´d nazývají jink, nebo to zde ani není.
Kde je ten driving mode?
S III velká:
Nastavení - Toto zařízení - Režim handsfree (zapnout) - kliknout na Režim handsfree a tam bych to viděl nastavit min. na Příchozí hovor ;-)
Tak to právě nefunguje:-(
Nezkoušel jsem, nevím, nepoužívám, jen jsem upřesnil návod tykvee :-)
Tak leda přes tu instalaci těch programů a nebo si sám nahraj MP3 se jménem ke každému kontaktu a to si přidej ke každému kontaktu a máš to :-D
Tak ani omylem. Driving mode v SIIINeo není. Ani v CZ ani AJ menu. Jinak opět jsem se ubezpečil, že český překlady dělalo hoavdo. V AJ je to daleko jasněji napsné, tak, že jsem byl schopen pochopit i já - androidový analfabet - co tím chtěl ajťák říct.

18.09.2014, 15:27 |
Bucci měla by to umět vestavěná funkce - Nastavení - Usnadnění > Talkback
Bucci: ani to ne. to jsem už zkusil.
Tak pánové, nakonec vyřešeno, ale jak - o tom až večer - nyní mám práci. Ale je to na bednu:-)))))